Η νέα ταινία του A. Βούλγαρη aka The Boy | WINONA

Η νέα ταινία του A. Βούλγαρη aka The Boy | WINONA

Στις κινηµατογραφικές αίθουσες βγαίνει στις 6 Φεβρουαρίου η νέα µεγάλου µήκους ταινία του Αλέξανδρου Βούλγαρη (The Boy) "Winona” με πρωταγωνίστριες τις Ανθή Ευστρατιάδου, Σοφία Κόκκαλη, Ηρώ Μπέζου και Δάφνη Πατακιά.

Σύνοψη
Μοιάζει µε µία απλή εκδροµή σε µία έρηµη, όµορφη παραλία. Τέσσερις γυναίκες γελούν, παίζουν στην άµµο, κολυµπούν, φαντασιώνονται και απολαµβάνουν τη ζεστασιά του ήλιου και τη δροσιά της θάλασσας. Μέχρι που η µέρα σβήνει και πρέπει να αποχαιρετίσουν την παραλία τους. Υποβλητικά µυστηριώδης και βαθιά συγκινητική, η Winona µας αποκαλύπτεται, διατηρώντας το συγκλονιστικό της µυστικό, µέχρι τέλους.

Σηµείωµα του Σκηνοθέτη:
Η ‘Winona’ είναι µια ταινία-παιχνίδι. Δεν ξέρεις πότε σου λέει αλήθεια και πότε ψέµατα. Σε διασκεδάζει επειδή δε θέλει να σε στεναχωρήσει. Άλλοτε είναι τρελή κωµωδία, άλλοτε µιούζικαλ ή ταινία µυστηρίου ή µελόδραµα. Οι ηρωίδες οδηγούν προσεκτικά τους θεατές σε µία κρυφή και αποκαλυπτική στιγµή. Πριν µοιραστούν το µυστικό τους θέλουν να τις έχουµε αγαπήσει, να τις έχουµε καταλάβει και να µην
είµαστε αυστηροί. Έτσι κι αλλιώς ότι και αν έχει συµβεί, δεν παύει αυτή η παραλία να είναι πανέµορφη και αυτή η µέρα να είναι η πιο όµορφη µέρα.


ΣΕΝΑΡΙΟ - ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ The Boy
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ Σίµος Σαρκετζής GSC
ΜΟΝΤΑΖ Νίκος Πάστρας
ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΜΟΥΣΙΚΗ Δεσποινίς Τρίχρωµη, The Boy
ΗΧΟΛΗΨΙΑ Νίκος Έξαρχος
SOUND DESIGN Κτίρια Τη Νύχτα
ΜΙΞΑΖ Γιώτης Παρασκευαϊδης
ΣΚΗΝΙΚΑ - ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ Μυρτώ Τζίµα
ΜΑΚΙΓΙΑΖ Ιωάννα Λυγίζου
MAKEΝΙΣΤΑΣ Κωνσταντίνος Χαρατζόγλου
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ Κώστας Μπαλιώτης
COLOR GRADING Νίκος Κορωνίδης
ON-LINE EDITING / CONFORM Τάκης Καρδάσης
VFX KINEMATIC
ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ Ελένη Μπερντέ
ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΟΙ: ΕΡΤ, Steficon, AN-MAR Film Lab
CO-PRODUCERS Μιχάλης Σαραντινός, Μαρία Κοντογιάννη, Ειρήνη Θεοδωροπούλου

ΔΙΑΡΚΕΙΑ 88‘
CONTACT Weirdwave

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.