Η Μυρτώ Βασιλείου live στο Σταυρός του Νότου Club

Η Μυρτώ Βασιλείου live στο Σταυρός του Νότου Club

Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια της νέας γενιάς, Μυρτώ Βασιλείου, επιστρέφει στο Club του Σταυρού του Νότου, για να γιορτάσει μαζί μας την κυκλοφορία του πρώτου τραγουδιού από τον επερχόμενο δίσκο της, το «Μυθιστόρημα» σε μουσική Κώστα Τσίρκα και στίχους Νάντιας Δουλαβέρα. (Περισσότερα για το «Μυθιστόρημα» μπορείτε να βρείτε κι εδώ.)

Πριν από λίγο καιρό, σε μία πολύ ξεχωριστή βραδιά, μοιράστηκε για πρώτη φορά μαζί μας ζωντανά το νέο της τραγούδι. Ο ενθουσιασμός της και ο ενθουσιασμός του κοινού ήταν τόσο μεγάλος και η ενέργεια της βραδιάς τόσο δυνατή, που οδήγησαν στην ανανέωση του ραντεβού της στον ίδιο χώρο την Παρασκευή 15 Απριλίου.

Μαζί με τον συνθέτη Κώστα Τσίρκα, θα παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα με σημείο αναφοράς τον ήχο του επερχόμενου δίσκου της, αλλά και πολλά παλιότερα αγαπημένα τραγούδια όπως “Το Καταφύγιο”, “Το Μέσα μου Φως” και την “Ανοιξιάτικη Μέρα”, αλλά και τη “Φυλακή της Αντιγόνης” σε στίχους Νίκου Γκάτσου και μουσική Νίκου Χιώτογλου, καθώς και διασκευές σημαντικών δημιουργών όπως ο Μ. Χατζιδάκις, ο Μ. Λοΐζος, η Λ. Νικολακοπούλου κι ο Φ. Δεληβοριάς, σε τραγούδια κλασικά κι αγαπημένα, προσεγγίζοντας τα με μια εντελώς διαφορετική, ηχητικά, μορφή.

Στο πλευρό τους ο Αλέξανδρος Λιβιτσάνος που επιμελείται ενορχηστρωτικά την παράσταση αυτή, ενώνοντας δύο διαφορετικούς μουσικούς κόσμους. Τον μοντέρνο (με τα ποπ και ηλεκτρονικά στοιχεία) με τον λαϊκό/παραδοσιακό.

Συντελεστές
Κώστας Τσίρκας: Καλλιτεχνική Επιμέλεια / κιθάρα
Αλέξανδρος Λιβιτσάνος: ενορχηστρώσεις / πλήκτρα
Δημήτρης Στασινός: κιθάρες
Γιώργος Μπουλντής: μπάσο
Σωτήρης Μαυρονάσιος: τύμπανα
Νίκος Βέλλης: μπουζούκι / λάφτα
Φωτογραφία/ArtWork: Φίλιππος Παλληκαράς
Makeup/Styling: Ειρήνη Αναργύρου

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
* Ηλεκτρονική προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ.
* Πώληση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στο ταμείο του καταστήματος.
* Για κράτηση θέσης καθημένου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ 210 9226975.
* Ο χώρος λειτουργεί αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες το τελευταίο τρίμηνο.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.