Η μουσική κολεκτίβα των The Ocean επιστρέφει στην Αθήνα

Η μουσική κολεκτίβα των The Ocean επιστρέφει στην Αθήνα

 The Ocean Collective επιστρέφουν στην Αθήνα, στο Temple την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022 στις 21.00.

Τις τελευταίες δύο δεκαετίες, οι The Ocean Collective βρίσκονται σε μία διαρκή κατάσταση εξέλιξης, κυκλοφορώντας αναγνωρισμένους δίσκους που έχουν χαιρετηθεί απ’το κοινό και με σκοπό να οδηγήσουν τη heavy μουσική όλο και μακρύτερα αλλά και βαθύτερα, αλλά και με ίσο σεβασμό προς το εγκεφαλικό και το πρωτόγονο.

Τον Σεπτέμβρη του 2020, στο μέσο πια της πανδημίας, η κολλεκτίβα με βάση το Βερολίνο κυκλοφόρησε το πολυαναμενόμενο Phanerozoic II, που ολοκλήρωνε και το Phanerozoic journey. Χωρίς καν τη δυνατότητα μιας περιοδείας για να προωθήσει το δίσκο, το Phanerozoic II βρέθηκε στο Top 10 των γερμανικών charts, για πρώτη φορά στην ιστορία του σχήματος.

Μοιρασμένο σε δύο τμήματα, το Mesozoic και το Cenozoic, το Phanerozoic II παρουσιάζει τη λεπτομέρεια αλλά και το βάθος δύο εκ των πιο ισχυρών trademarks των The Ocean Collective. Ενώ εμβαθύνουν με επιμονή στις αξιοσημείωτες πραγματικότητες που διέπουν τις εναλλασσόμενες χρονικές παλίρροιες, ο Robin Staps και οι σύντροφοί του διαχρονικά ερωτοτροπούσαν μεταξύ των θεμάτων που επέλεγαν όπως και των εμπειριών που η μουσική τους προσπαθεί να δημιουργήσει. Και το Phanerozoic II είναι ένας δίσκος στην πραγματικότητα για το χρόνο, με ιδιαίτερα καυστικούς και δεικτικούς υπαινιγμούς για τον σύγχρονο κόσμο, ενδεδυμένους στο πνευματικό πέπλο της νέας μουσικής.

Στην μεγάλη επιστροφή των The Ocean Collective στην Αθήνα, θα βρίσκονται μαζί τους οι LLNN και οι δικοί μας Playgrounded.

*Προπώληση εισιτηρίων ΕΔΩ.

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.