«Η Μικρή Γοργόνα» στο «βυθό» του Δημοτικού Κηποθεάτρου Νίκαιας

«Η Μικρή Γοργόνα» στο «βυθό» του Δημοτικού Κηποθεάτρου Νίκαιας

Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ που διοργανώνει η Διεύθυνση Πολιτισμού Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι.Ρέντη, το Δημοτικό Κηποθέατρο Νίκαιας θα φιλοξενήσει ένα από τα κορυφαία και πιο γνωστά παραμύθια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν τη «Μικρή Γοργόνα», σε θεατρική διασκευή Θανάση Λιούνη.

Πρόκειται για μια παραγωγή του Θεάτρου Τέχνη & Όραμα όπου παρουσιάζεται το κλασσικό παραμύθι και μέσα από τη δράση και τις διάφορες κωμικές καταστάσεις , τη μουσική και τα τραγούδια, ζωντανεύουν ωκεανοί και όμορφα θαλάσσια πλάσματα.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Βασιλική Βλασοπούλου, Ιωάννα Προσμίτη, Γιάννης Κωστάρας, Γιάννης Σιγάλας, Γιώργος Γρηγοριάδης, Ειρήνη Κοτζάσοβα και ο Πάτρικ Τοχουμίδης .

Σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα η χρήση μη ιατρικής μάσκας κατά την είσοδο και μέχρι την τοποθέτηση κάθε θεατή στη θέση του, καθώς και κατά την έξοδό του, είναι υποχρεωτική.

* Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται από το Κέντρο Πολιτισμού Νίκαιας (Αχιλλέως 15, πίσω από τις πρώην σχολές του Ηράκλειτου) από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00-14:00).
* Πληροφορίες: 2104906021/4912635

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.