ΑΝΑΒΟΛΗ | Η μεγαλύτερη αντιπολεμική συναυλία στην Ελλάδα!! Stop war day concert

ΑΝΑΒΟΛΗ | Η μεγαλύτερη αντιπολεμική συναυλία στην Ελλάδα!! Stop war day concert

ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ

Την Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023, μέσα από την αρένα του Σταδίου Ειρήνης & Φιλίας, στέλνουμε το μεγαλύτερο μήνυμα μέσω της μουσικής!

 Η NET PROMOTION S.M.P.C. με την LENSHOOTS Media Productions παρουσιάζουν μια μοναδική συναυλία με τίτλο "STOP WAR Day Concert"! 

Ο Πλανήτης μας βρίσκεται σε αναταραχή και ο πόλεμος, παγκοσμίως, είναι απλά θέμα χρόνου!

Με αφορμή τον πόλεμο που μαίνεται στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ουκρανία, αποφασίσαμε να ενώσουμε τις φωνές μας για να περάσει και να ακουστεί το ηχηρό μήνυμα «ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ».

Έλληνες και Ουκρανοί Καλλιτέχνες συμμετέχουν αφιλοκερδώς σε μία τεράστια αντιπολεμική συναυλία ενώ το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων θα διατεθούν στον ταλαιπωρημένο Ουκρανικό λαό!

Σας καλούμε να είστε δίπλα μας σε αυτή την τεράστια αντιπολεμική συναυλία ώστε να σταματήσει ο πόλεμος σε κάθε γωνιά του πλανήτη μας.

Πρέπει να δοθεί ένα οριστικό τέλος στον άδικο χαμό ανθρώπινων ζωών από τις σφαίρες και τα όπλα!

Η συναυλία τελείται υπό την Αιγίδα της Πρεσβείας της Ουκρανίας στην Ελληνική Δημοκρατία,του Ομίλου Φίλων Για Την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και της InterACTION Art.

Προπώληση Εισιτηρίων στο viva.gr & στα φυσικά σημεία πώλησης.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.