​ΑΝΑΒΟΛΗ | Η Matina Sous Peau στην ταράτσα του Gazarte

​ΑΝΑΒΟΛΗ | Η Matina Sous Peau στην ταράτσα του Gazarte

Στο πλαίσιο των έκτακτων μέτρων που λαμβάνονται για την Αττική, η εκδήλωση αναβάλλεται.

Η Matina Sous Peau (Ματίνα Θρουμουλοπούλου) που φημίζεται για τα ξεσηκωτικά DJ Set της, επιστρέφει στην Ταράτσα του Gazarte το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου για μία άκρως ανεβαστική βραδιά!

Η Matina Sous Peau είναι μουσικός, παραγωγός, dj και τραγουδίστρια. Έχει συμμετάσχει σε πολλές μπάντες, όπως στους Monitor, τον Papercut και τη Dusk ως μουσικός και τους My Drunken Haze και The Blue Square ως τραγουδίστρια. Τα τελευταία 10 χρόνια φτιάχνει ευφάνταστα mashups και διασκευές, με κομμάτια από πολύ διαφορετικά είδη, κάποια από τα οποία έχουν συμπεριληφθεί στο airplay ραδιοφωνικών σταθμών εντός κι εκτός Ελλάδος, ενώ η διασκευή του κομματιού “Μεταμορφώσεις”,κυκλοφόρησε το 2017 σε 7ιντσο από την Inner Ear στα πλαίσια της συλλογής A Distant Victory Singles Club.αση!

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.