Η Λένα Πλάτωνος γιορτάζει στο six d.o.g.s

Η Λένα Πλάτωνος γιορτάζει στο six d.o.g.s

Η Λένα Πλάτωνος, η «μαμά» της ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα, μας στέλνει πρόσκληση γενεθλίων. Από αυτό το πάρτι δεν πρέπει να λείψει κανείς! Με αφορμή τα 65α γενέθλια της, η «Μαμά Λένα» θα ανέβει για άλλη μια φορά στη σκηνή του six d.o.g.s την Παρασκευή 21 Οκτώβρη. Ευκαιρία για μας, «τα βρέφη που χρειάζονται αγάπη», να της ευχηθούμε από κοντά. Να νοσταλγήσουμε εικόνες και φαντασιώσεις της παιδικής μας ηλικίας, του μακρινού παρελθόντος και του ακόμα πιο μακρινού μέλλοντος, μέσα από τη μοναδική δημιουργικότητα μιας μουσικής ιδιοφυΐας.

Η Λένα Πλάτωνος λέει αυτό που έχει να πει με το μοναδικό της τρόπο, τη συνειρμικότητα ενός μικρού παιδιού με την απαραίτητη δόση θλίψης, συγκίνησης και εύθραυστου συναισθήματος. Έχει τη μαγική ικανότητα να σε κάνει να τραγουδάς μέσα από έναν ανανά για τους εμιγκρέδες της Ρουμανίας, για παιδιά με μάτια λέιζερ και μαλλιά τιρκουάζ και για αιμάτινες σκιές.

Από τις ραδιοφωνικές επιτυχίες της «Λιλιπούπολης», μέχρι το «Γκάλοπ» και το «Σπάσιμο Των Πάγων», κάθε γενιά βρίσκει κομμάτια της, στις διαφορετικές μουσικές περιπλανήσεις αυτής της πολύπλευρης προσωπικότητας.

Μαζί με την Σαβίνα Γιαννάτου, τον Γιάννη Παλαμίδα και τον Στέργιο Τσιρλιάγκο θα της ευχηθούμε χαρούμενα γενέθλια με ένα «Ηδύποτο ρουμπινί».