Η Κυψέλη μου σε 3 κλικ | Φωτογραφικός Μαραθώνιος και έκθεση φωτογραφίας

Η Κυψέλη μου σε 3 κλικ | Φωτογραφικός Μαραθώνιος και έκθεση φωτογραφίας

Το Balkans Beyond Borders με χαρά παρουσιάζει το BBB in the neighborhood «Η Κυψέλη μου σε 3 κλικ» στο πλαίσιο των δράσεων "Πολιτισμός στις Γειτονιές", που διοργανώνει και υλοποιεί ο Δήμος Αθηναίων μέσω του Athens Culture Net, από τις 12 έως και τις 29 Μαίου, στην Κυψέλη.

Το Σάββατο, 28 Μαΐου το ΒΒΒ διοργανώνει τον φωτογραφικό μαραθώνιο «Η Κυψέλη μου σε 3 κλικ» με σημείο έναρξης και κατάληξης τη Φωκίωνος Νέγρη στο ύψος της δημοτικής αγοράς της Κυψέλης. Στόχος της δράσης είναι να αναδείξει τον δημόσιο χώρο ως χώρο πολιτισμού και να δώσει μια ευκαιρία στο κοινό να δημιουργήσει μέσα από την εικόνα.

Το ΒΒΒ καλεί κατοίκους ή λάτρεις της περιοχής της Κυψέλης και της φωτογραφίας, ηλικίας από 16 ετών και άνω, να διηγηθούν μια ιστορία με έμπνευση από την Κυψέλη σε τρια κλικ!

Αν θέλετε να ανακαλύψετε την Κυψέλη, τις μυστικές γωνιές της, τα πρόσωπα της και τις κρυφές αλήθειες της και ταυτόχρονα να προβάλετε τη δουλειά σας, δεν έχετε παρά να λάβετε μέρος. Για να πάρετε μερος, συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ.

Πρόγραμμα του μαραθωνίου
10.30-11.00 Εγγραφές και οδηγίες Μαραθωνίου (Φωκίωνος Νέγρη 42)
11.00-14.00 Φωτογράφιση στις γειτονιές της Κυψελης.
13.00- 14.00 Επιστροφή και παράδοση του υλικού στη διοργάνωση
14.00-17.00 Εκτύπωση των φωτογραφιών
17.00 Στήσιμο της έκθεσης φωτογραφίας
20.00 Εγκαίνια εκθεσης

Η έκθεση θα παραμείνει στη Φωκίωνος Νέγρη 42. Το διάστημα Σαββατο, 28/5 στις 20.00 μέχρι την Κυριακή, 23.00. Στη συνέχεια η έκθεση θα ψηφιοποιηθεί και θα αναρτηθεί στον διαδραστικό χάρτη του Balkans Beyond Borders δίνοντας την ευκαιρία σε ένα μεγάλο διεθνές κοινό να έρθει πιο κοντά στην περιοχή της Κυψέλης.

Για να ενημερώνεστε, κάντε attend στο FB event.

Μουσική, φωτογραφικός διαγνωνισμός, θεατρικά δρώμενα, προβολές, περιήγηση στα εικαστικά και καλλιτεχνικά στέκια της Κυψέλης, εκπαιδευτικά εργαστήρια, ανοιχτές συζητήσεις. Το Athens Culture Net του Δήμου Αθηναίων φέρνει τον πολιτισμό στις γειτονιές της Αθήνας, φέρνει τον πολιτισμό στον πολίτη και στον επισκέπτη, σε συνεργασία με τα μέλη του και τους συνεργαζόμενους φορείς,  με μια σειρά δράσεων που δυναμώνουν τον κοινωνικό ιστό, αναδεικνύουν τις δημιουργικές δυνάμεις αλλά και τον δημόσιο δημόσιο χώρο, ως πεδίο έκφρασης, γνωριμίας και διαλόγου.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.