Η ιδιωτική ζωή του Σίγκμουντ Φρόυντ | Webinar

Η ιδιωτική ζωή του Σίγκμουντ Φρόυντ | Webinar

Ένα ειδικό webinar με τον καθηγητή Brett Kahr.

Ποια ήταν πραγματικά η ζωή του Sigmund Freud; Αληθεύει πως ο κουρέας του καθημερινά προσπαθούσε να τον πείσει να κόψει τα μαλλιά του; Ή ότι η γυναίκα του τοποθετούσε την οδοντόκρεμα στην οδοντόβουρτσά του για να του σώσει πολύτιμο χρόνο; Και είναι αλήθεια ότι, κατά τα γεύματα, ο Φρόιντ αρνιόταν να φάει κουνουπίδι επειδή του θυμίζει τον ανθρώπινο εγκέφαλο;

Ο καθηγητής Brett Kahr θα εξερευνήσει τις περίπλοκες λεπτομέρειες της καθημερινής ρουτίνας του Φρόιντ από νωρίς το πρωί έως τον ύπνο, οδηγώντας μας σε ένα συναρπαστικό ταξίδι στις ιδιωτικές στιγμές της ζωής του πατέρα της ψυχανάλυσης.

Ο καθηγητής Kahr θα αντλήσει πολλά από τα πολύτιμα, μη δημοσιευμένα έγγραφα στα αρχεία του Freud Museum London και, επίσης, τη Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου στην Ουάσιγκτον, D.C.

Ελάτε μαζί μας για ένα «στενό και προσωπικό» διαδικτυακό σεμινάριο στο οποίο θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια λεπτομερή ματιά στον ιδιωτικό βίο του Sigmund Freud!

Ο καθηγητής Brett Kahr είναι ανώτερος συνεργάτης στο Ινστιτούτο Ιατρικής Ψυχολογίας του Tavistock στο Λονδίνο και επίσης Επισκέπτης Καθηγητής Ψυχανάλυσης και Ψυχικής Υγείας στη Σχολή Ψυχοθεραπείας και Ψυχολογίας του Regent στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.