Η Hindi Zahra στο Fuzz!

Η Hindi Zahra στο Fuzz!

Όταν πριν από ένα χρόνο βρεθήκαμε αντιμέτωποι με το φαινόμενο Χίντι Ζάχρα, παρά την μεγάλη επιτυχία των τραγουδιών της και την δημοφιλία της στην Ελλάδα, κανείς δεν ήταν προετοιμασμένος για τη διονυσιακή, εκστατική, σαγηνευτική performance της μικροκαμωμένης Γαλλομαροκινής, που «καταβρόχθισε» στην κυριολεξία τη σκηνή του θεάτρου Παλλάς!

Κοινό, δημοσιογράφοι, κριτικοί, παραγωγοί ακόμη - ακόμη και οι ανυποψίαστοι εργαζόμενοι του θεάτρου, βρέθηκαν εγκλωβισμένοι στη δίνη του τυφώνα Ζάχρα και παρασύρθηκαν σε μυστηριακούς χορούς σαν μία μάζα στις πρώτες θέσεις του Παλλάς, που ομολογουμένως δεν είχε ποτέ ζήσει ανάλογες στιγμές. Τα κομμάτια του πάζλ της μουσικής προσωπικότητας της Hindi Zahra περιλαμβάνουν τις Βερβερίνικες ρίζες της καταγωγής της, τη μουσική της Βραζιλίας, του Πράσινου Ακρωτηρίου, της Ινδίας και του Ιράν. Όλα τα μουσικά είδη διασταυρώνονται και αλληλεπιδρούν το ένα στο άλλο και αναμειγνύονται στη μουσική της, όπως ακριβώς το Μαρόκο αποτελεί το σταυροδρόμι τόσων πολιτισμών.

Αυτή τη φορά θα απολαύσουμε χωρίς φραγμούς την απόλυτη γαλλομαροκινή Θεά, την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη (Principal Club) & το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου, στην Αθήνα (Fuzz Club) προβλέπονται δυνατές συγκινήσεις, να έρθετε προετοιμασμένοι!