Η Grace Jones στο Άστορ! | Bloodlight and Bami

Η Grace Jones στο Άστορ! | Bloodlight and Bami

Από τον ∆εκέµβριο έως τον Απρίλιο, πέντε εµβληµατικές ταινίες γεµάτες µουσική, µία ∆ευτέρα τον µήνα στο ΑΣΤΟΡ. Μια νέα σειρά προβολών μουσικών ντοκιμαντέρ, με καλλιτέχνες που μας σημάδεψαν στον χρόνο. 

«Grace Jones: Βloodlight and Βami» της Σόφι Φάινς.
[2017 /115λ. Με τους: Grace Jones, Jean-Paul Goude, Sly Dunbar, Robbie Shakespeare, Ivor Guest.]
Άγρια, τρομακτική και ανδρόγυνη: Larger than life. Η Γκρέις Τζόουνς παίζει όλους αυτούς τους ρόλους σε αυτό το συγκλονιστικό ταξίδι σε κάθε πτυχή της ζωής της μέσα από το φακό της Σόφι Φάινς. Μια δυνατή κινηματογραφική εμπειρία που συνυφαίνεται με την τολμηρή αισθητική της. Προκλητικές αντιπαραθέσεις ανάμεσα στη μουσική ιδιοφυία και τις ιδιωτικές της στιγμές, μας αποκαλύπτουν την Γκρέις πίσω από τη μάσκα. Η σκηνή είναι για εκείνη ο χώρος για να παίζει το μιούζικαλ της ζωής της.

Η ταινία περιέχει μοναδικές περφόρμανς των μεγάλων χιτ, Slave To The Rhythm και Pull Up To The Bumper, όπως και τα πιο πρόσφατα αυτοβιογραφικά της τραγούδια, Williams'Blood και This Is and Hurricane. Αυτή είναι η Γκρέις, όπως δεν την έχουμε ξαναδεί, και που διαρκώς μας υπενθυμίζει τι σημαίνει να τολμά κανείς να είναι αληθινά ζωντανός. 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.