Η Γιορτή για τον Παύλο Σιδηρόπουλο 2023

Η Γιορτή για τον Παύλο Σιδηρόπουλο 2023

2023... και το πιο αγαπημένο, το πιο σημαντικό, το πιο διαχρονικό συναυλιακό ραντεβού της ελληνικής ροκ σκηνής, είναι εδώ, ζωντανό στο Κύτταρο!

Με τις μνήμες από το περσινό πανδαιμόνιο να μας συνοδεύουν ακόμα, έτσι και φέτος, έτσι και για πάντα, το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, θα έχουμε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε πολυαγαπημένα μέλη της σκηνής μας τρεις γενιές από φίλους και συνοδοιπόρους  του Παύλου ή νεότερους που επηρεάστηκαν από αυτόν...

Όπως κάθε Δεκέμβρη, εδώ και 33 χρόνια για μια μοναδική φορά, υψώνουμε τα ποτήρια μας και τραγουδάμε Παύλο. Τραγούδια που άφησαν το ανεξίτηλο σημάδι τους και καθόρισαν την ελληνική ροκ σκηνή, τραγούδια που συντρόφεψαν και συντροφεύουν τόσες και τόσες στιγμές μας, σε κάτι περισσότερο απο μια συναυλία, στη γιορτή για τον πρίγκηπα του γλυκόπικρου παραμυθιού
που λέγεται ελληνικό ροκ, για τον Παύλο Σιδηρόπουλο, για τα τραγούδια του, για τη στάση ζωής του, για την «προίκα» του και όσα αυτά εκφράζουν.

Συμμετέχουν:

Κυριάκος ΔΑΡΙΒΑΣ (Απροσάρμοστοι)
Βασίλης ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ (Σπυριδούλα)
Στέλιος ΣΑΛΒΑΔΟΡ (Μωρά στη Φωτιά)
FRANK PANX (Panx Romana)
ΖΩΡΖ ΠΙΛΑΛΙ
ΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΑΤΟΣ (Πυξ Λαξ)
Νίκος ΕΦΕΝΤΑΚΗΣ (Άσσοι του Καράτε)
Δημήτρης ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Άσσοι του Καράτε)
Κωνσταντίνος ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ (Τσοπάνα Rave)
Βασίλης ΡΑΛΛΗΣ
Σίμος ΚΟΚΑΒΕΣΗΣ

Μιλάνε για τον Παύλο On Stage:

Γιώργος ΤΡΑΝΤΑΛΙΔΗΣ (Socrates drank the Conium)
Άκης ΠΕΡΔΙΚΗΣ (Παύλος Σιδηρόπουλος, Σπυριδούλα)

Μέρος των εσόδων θα διατεθούν για την υποστήριξη των πληγέντων από τις πρόσφατες πλημμύρες στη Θεσσαλία.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.