Η Ευανθία Ρεμπούτσικα κοντά στο ΜΑΝΑ

Η Ευανθία Ρεμπούτσικα κοντά στο ΜΑΝΑ

Τιμώντας τον Οκτώβριο ως Μήνα Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, την Τρίτη 29 Οκτωβρίου στις 21:00, στο Θέατρο ΠΑΛΛΑΣ, το ΜΑΝΑ διοργανώνει μια φιλανθρωπική συναυλία με την ταλαντούχα μουσικό και συνθέτρια Ευανθία Ρεμπούτσικα, όπου θα συμμετέχουν οι ταλαντούχοι καλλιτέχνες Νατάσα Θεοδωρίδου, Έλλη Πασπαλά και Γιώργος Περρής.

Λίγα λόγια για το ΜΑΝΑ

O Oργανισμός ΜΑΝΑ είναι μία μη κερδοσκοπική πρωτοβουλία που έχει ως στόχο τη φροντίδα και υποστήριξη γυναικών με καρκίνο του μαστού και κάθε μορφής γυναικολογικό καρκίνο, προσφέροντας σε έναν ειδικά διαμορφωμένο, φιλόξενο χώρο στο κέντρο της Αθήνας, το Σπίτι του ΜΑΝΑ, πλήθος υπηρεσιών από εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας, με σκοπό την επαναφορά τους σε έναν φυσιολογικό τρόπο ζωής, όπως πριν την εμφάνιση της νόσου, βελτιώνοντας την ποιότητας ζωής τους.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.