«Η απειλή των Κόουζ» | Θέατρο Αυλαία

«Η απειλή των Κόουζ» | Θέατρο Αυλαία

Η παράσταση «Η απειλή των Κόουζ» έχει στόχο να ψυχαγωγήσει αλλά και να συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων στα ζητήματα της κλιματικής αλλαγής, της ατμοσφαιρικής ρύπανσης, της ανακύκλωσης, του φαινομένου του θερμοκηπίου, της αποψίλωσης των δασών, της τεχνολαγνείας και της απληστίας, μιλώντας για αυτά μέσω του θεάτρου, της μουσικής, και των χαρακτήρων του έργου που προβληματίζονται, διαμορφώνουν γνώμη μέσα από τη γνώση, εξελίσσονται, τραγουδούν, παθαίνουν και μαθαίνουν!

Η παράσταση συμπεριλαμβάνεται στον "Κατάλογο Εκπαιδευτικών Θεαμάτων" του Υπουργείου Παιδείας και συγγραφέας είναι ο Δημήτρης Λαλούμης, Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενο, μουσική: Δημήτρης Λαλούμης

Σκηνοθεσία: Μάγκυ Μοτζολή

Σκηνικά, Κοστούμια: Κλεοπάτρα Κουράκλη

Χορογραφίες: Καλλιόπη Κουνιάδη

Φωτισμός: Γιώργος Σηφάκης

Φωτογραφίες: Βαγγέλης Γκικόπουλος

Παίζουν: Άννα Τζανακάκη, Ελένη Λύρα, Ελευθερία Χρυσικοπούλου, Μαρία Βασιλάκου, Δημήτρης Πάσιος

Από τον εκδοτικό οίκο «Λεξίτυπον» κυκλοφορεί το ομώνυμο βιβλίο με CD, με αφηγητή τον εξαιρετικό Βασίλη Χαραλαμπόπουλο ενώ στους τραγουδιστές συμπεριλαμβάνεται και ο ασυναγώνιστες Γιάννης Ζουγανέλης.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.