Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο SNFestival

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στο SNFestival

Έχει ερμηνεύσει τραγούδια σταθμούς στην ελληνική μουσική, διαθέτει εκρηκτική σκηνική παρουσία που παρασέρνει το κοινό κάθε φορά και έχει τη μοναδική ικανότητα να τραγουδάει όχι μόνο στα ελληνικά αλλά και στα κινέζικα, τα ισπανικά, τα σουαχίλι, τα αρμένικα, τα αγγλικά και τα γαλλικά.

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη έρχεται στο Summer Nostos Festival, για να οδηγήσει το κοινό όχι μόνο στα τραγούδια της, αλλά και σε όλο αυτόν τον σπάνιο μουσικό θησαυρό που φέρει μαζί της, χάρη στις καλλιτεχνικές αναζητήσεις της, αλλά και στα ταξίδια της ανά τον πλανήτη.

Μαζί της στη σκηνή θα δούμε το Σύνολο Νυκτών Εγχόρδων Αθηνών MandolinARTE, ενώ την ενορχήστρωση και τη μουσική διεύθυνση έχει αναλάβει ο Θωμάς Κοντογεώργης. Ως φιλική συμμετοχή θα τραγουδήσει ο Γιάννης Μαθές.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.