Η Αλίκη Γιαννικοπούλου στη μουσική σκηνή Σφίγγα

Η Αλίκη Γιαννικοπούλου στη μουσική σκηνή Σφίγγα

Πόσες φορές, μέσα στα τελευταία 3 χρόνια, ευχηθήκαμε να μπορούσαμε να μαζευτούμε ν' ακούσουμε ζωντανά μουσική; Πόσες φορές μας έλειψαν οι αγκαλιές και τα δάκρυα χαράς ή και λύπης στο άκουσμα ενός τραγουδιού;

Πόσες φορές σκεφτήκαμε ότι όλος αυτός ο καιρός δεν αναπληρώνεται και πόσο πολύ θα θέλαμε να μπορούμε να συναντήσουμε τους αγαπημένους μας καλλιτέχνες μαζί πάνω στη σκηνή;

Όλες αυτές οι αναρωτήσεις στάθηκαν αφορμή για να στηθεί αυτή η παράσταση. Με ιδέες χρόνων, παράξενες διασκευές που πέρασαν από τη φαντασία στην πραγματοποίηση, με "παράδοξη" συνύπαρξη του Φοίβου Δεληβοριά με τον Γιώργο Ανδρέου, του Σταμάτη Κραουνάκη με τους Polkar, του Απόστολου Καλδάρα με την Μαρίζα Ρίζου και πολλών άλλων.

Η Αλίκη Γιαννικοπούλου, έχοντας στο ενεργητικό της μουσικές παραστάσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με συνεργασίες με σπουδαίους συνθέτες όπως ο Κώστας Λειβαδάς και ο Γιώργος Ανδρέου στις αποσκευές της, μας προσκαλεί στη Σφίγγα την Παρασκευή 27 Μαΐου.

Συντελεστές
Αλίκη Γιαννικοπούλου: Τραγούδι
Μάρκος Χαϊδεμένος: Πλήκτρα/ ενορχηστρώσεις
Άγγελος Αϊβάζης: Ηλεκτρική κιθάρα/ τζουράς
Θωμάς Αποστολίδης: Ακουστική κιθάρα
Αντώνης Τσιάπαλης: Μπάσο
Θοδωρής Ψυχαλής: Τύμπανα
Γιάννης Κωνσταντινίδης: Φωτογραφία αφίσας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
* Τηλέφωνο κρατήσεων: 6987844845, 2114096149 | sfigamusic@gmail.com
* Τα εισιτήρια εισόδου είναι θεάματος και δεν περιλαμβάνουν ποτό

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.