Η 1η Σούπερ Κυψέλη του 2020 είναι εδώ!

Η 1η Σούπερ Κυψέλη του 2020 είναι εδώ!

Η Δημοτική Αγορά Κυψέλης είναι σούπερ και το 2020.

Στις 2 Φεβρουαρίου μαζευόμαστε στην Αγορά με τους δημιουργικούς επιχειρηματίες Κυψελιώτες, στο πιο κουλ φεστιβάλ της γειτονιάς - σε χειμερινό mood.

Στη Σούπερ Κυψέλη μπορεί κανείς να βρει ποικιλία από δίσκους απο το Discos Afrikana αλλά και το Entropia Records αλλά και σούπερ χαλαρο cbd σε διάφορες μορφές από το Fusion Seeds του Άρη, μοναδικές εκδόσεις απο τον O Meteoritis & το Βιβλιοπωλεία Ατραπός, άνθη & φυτά αλλά και ρομαντικά δώρα απο το Aloi Flowers collection, κοσμήματα απο το Pepeyoyo Jewellery και το Psi.Pse.Li, ρούχα, πόστερ & άλλα αντικείμενα εμπνευσμένα απο καλλιτέχνες απο το lokalee, διάφορα αξεσουάρ απο το Δωρα με Γουστο, καλλυντικά, σαπούνια, ανακυκλώσιμα παιχνίδια από το Cado Paradiso Upcycled Playground και αντίκες από το Παλαιοπωλείο Μάρκου.

Τα σούπερ προϊόντα θα πλαισιώσουν γεύσεις και μυρωδιές απο τις κρέπες, τις βάφλες και τα pancakes του γειτονικού γαλατσιώτικου Icecubecatering, ξηροί καρποί απο το Melisa και Gluhwein απο την καντίνα της Αγοράς.

Η υπερτοπική Αγορά φιλοξενεί και παραγωγούς από το “Μποστάνι μας” και παράλληλες δράσεις για όλα τα ηλικιακά groups όπως ένα mini τεστ μνήμης από την Ψυχογηριατρική Εταιρεία "ο Νέστωρ" αλλά και μία ευκαιρία για επιτραπέζια παιχνίδια από το Κοινοτικό Κέντρο Πυξίδα αλλά και για καλλωπισμό απο το Κυψελιώτικο κομμωτήριο christinebeauty.gr.

Μαζί στη σούπερ Κυριακή θα έχουμε και το Goethe-Institut Athen απο τις 11πμ μέχρι τη 1μμ με ενα εργαστηρίο εμπνευσμένο απο bauhaus.

Στις 2 Φεβρουαρίου οι επιχειρηματικές περσόνες συναντούν κοινωνικούς οργανισμούς, παραγωγούς και ένα δημιουργικό κοινό και επαναπροσδιορίζουν την έννοια της γειτονιάς σε ένα πολύ διαφορετικό φεστιβάλ που έχει τα πάντα.

Στηρίζοντας τη Σούπερ Κυψέλη, στηρίζουμε την τοπική οικονομία, στηρίζουμε τις μικρές επιχειρήσεις με την δική τους ταυτότητα και μοναδικότητα, υποστηρίζουμε μια pop up αγορά με τον αληθινό, πολύχρωμο χαρακτήρα της γειτονιάς.

Ραντεβού στη Φωκίωνος!

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.