HER project x shesaid.so Athens | Music, arts & tech takeover

HER project x shesaid.so Athens | Music, arts & tech takeover

Μετά από ένα απολαυστικό #fvckupnight την άνοιξη που πέρασε, το HER project και το shesaid.so Athens ενώνουν τις δυνάμεις τους και καταλαμβάνουν τους φιλόξενους χώρους του Selina Hotel το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Νοεμβρίου για δύο μέρες γεμάτες masterclasses, workshops, μουσική και fem τέχνη.

Τι σχέση έχει η μουσική με το ΑΙ; Ποια είναι τα μυστικά της μουσικής παραγωγής; Ποια είναι η πραγματικότητα με τα labels; Θα χρειαστώ PR για να κυκλοφορήσω τη μουσική μου; Τι είναι, τελικά, αυτό το PR; Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου, επιλεγμένοι workshop leaders από την Ελλάδα και το εξωτερικό απαντούν σε αυτές και σε πολύ περισσότερες ερωτήσεις μέσα από μια σειρά workshops και masterclasses ειδικά σχεδιασμένων για να παρέχουν σφαιρική εικόνα για την υπάρχουσα και τη νέα πραγματικότητα στην μουσική βιομηχανία και τις τέχνες, συνολικά.

Οι ομάδες του HER project, της local πλατφόρμας υποστήριξης και ενδυνάμωσης θηλυκοτήτων και υποεκπροσωπούμενων ομάδων στη μουσική βιομηχανία, και του shesaid.so Athens, αποτελούνται από γυναίκες όμοιες και διαφορετικές μεταξύ τους, επαγγελματίες με χρόνια εμπειρίας στον χώρο του πολιτισμού, ως καλλιτέχνες αλλά και ως επικοινωνιολόγοι, digital specialists, παραγωγοί και δημοσιογράφοι. Ενώνοντας τις κοινές τους εμπειρίες, την κατανόηση του “τοπίου” σε ό,τι αφορά τις τέχνες και την επιθυμία τους για τη δημιουργία εποικοδομητικού διαλόγου, εκπαίδευσης, συμπερίληψης και εξέλιξης, δημιούργησαν ένα διήμερο πρόγραμμα με διαδραστικά events, ενδιαφέρουσες συζητήσεις, μουσική και μια διήμερη αποκλειστική καλλιτεχνική έκθεση στους χώρους του Selina Hotel.

Γνωρίστε τους ομιλητές & workshop leaders:

Alinka (DE): Ιδιοκτήτρια δισκογραφικής, DJ και remixer, η Alinka κινείται στον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής προσπαθώντας να την κάνει ακόμη πιο “περίεργη”. Δραστηριοποιείται στους πιο ενεργούς και ενδιαφέροντες άξονες της μουσικής δημιουργίας, ως ιδιοκτήτρια της Twirl records μαζί με τον Shawn J. Wright και ως καταξιωμένη DJ στα πραγματικά underground clubs παγκοσμίως. Η Alinka θα παρουσιάσει το masterclass “The role of independent labels and artists in today’s music scene ” στα Αγγλικά.

Lydia Laws (UK): Η Lydia Laws είναι η ιδρύτρια και διευθύντρια του διεθνώς αναγνωρισμένου boutique γραφείου επικοινωνίας και PR, Lydia Laws PR (LLPR) από το 2016. Εξειδικεύεται στους τομείς της μουσικής (κυρίως ηλεκτρονικής), του περιβάλλοντος, των φιλανθρωπικών πρωτοβουλιών και των lifestyle brands.  Η Lydia έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του χώρου, όπως οι Sasha, ANNA, Mind Against, Giorgia Angiuli, Blond:sh, Matador, Fabric, Virgin/EMI, Spinnin’ Records, Warner, κ.ά. Μαζί με την Gemma Ross θα παρουσιάσουν το masterclass “Marketing & PR” στα Αγγλικά.

Gemma Ross (UK): Η Gemma Ross είναι συγγραφέας και συντάκτρια με εξειδίκευση στην μουσική δημοσιογραφία. Έχει εργαστεί στο παρελθόν στο στήσιμο και την ετοιμασία τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών μεταδόσεων, ενώ έχει ασχοληθεί με τη φωτογραφία και το video. H Gemma είναι συντάκτρια στο Mixmag και τα κείμενά της έχουν δημοσιευθεί σε σημαντικά media όπως τα Beatport, NME, Clash Magazine, Ransom Note, Dummy Magazine, TMRW Magazine. Η Gemma Ross μαζί με την Lydia Laws θα παρουσιάσουν το masterclass “Marketing & PR” στα Αγγλικά.

Γιάννης Φουντής (GR): Ο Γιάννης Φουντής είναι growth hacker και εστιάζει στις startups, την τεχνολογία, το WEB 3.0 και τα NFTs. Εργάζεται στα digital media και διδάσκει digital marketing από το 2015. Ο Γιάννης Φουντής θα πραγματοποιήσει το workshop “AI in Music” στα Ελληνικά.

Μιχάλης Δέλτα (GR): Ο Μιχάλης Δέλτα είναι από τους πιο επιδραστικούς καλλιτέχνες και πρωτοπόρος της ελληνικής ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής. Αποτελεί έναν από τους λίγους Έλληνες που κατάφεραν να καταξιωθούν διεθνώς στον χώρο, με κυκλοφορίες στη Γαλλία, το Βέλγιο, τη Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι ένα από τα δύο ιδρυτικά μέλη του συγκροτήματος Stereo Nova. Ο Μιχάλης Δέλτα θα παρουσιάσει masterclass “Empower your artistic voice” στα Ελληνικά.

Όλγα Κουκλάκη (GR): Η Όλγα Κουκλάκη είναι Ελληνίδα μουσικός, τραγουδοποιός, παραγωγός, vocalist και DJ, γνωστή για τα ιδιαίτερα φωνητικά της και τους dark-pop electronica ήχους. Κατέκτησε την γαλλική και ευρωπαϊκή ηλεκτρονική σκηνή τα ‘00s και έχει δικές της κυκλοφορίες και συνεργασίες με κορυφαία labels και αναγνωρισμένους καλλιτέχνες. Η Όλγα Κουκλάκη θα πραγματοποιήσει το workshop “Music Production” στα Ελληνικά.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

DAY 1 - Σάββατο 25 Νοεμβρίου, 14.00 - 20.00

Workshop: AI στη μουσική με τον Γιάννη Φουντή (14.00 - 16.00)
Workshop: Music Production με την Όλγα Κουκλάκη (16.15 - 17.45)
Masterclass στο marketing & PR με τις Lydia Laws (LLPR) & Gemma Ross (Mixmag) - Το masterclass θα πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά (18.00 - 20.00)

Health & Wellness: 5Rhythms Class / Trainer: Πάττυ Πετροπούλου (20.15 - 21.15)

Ολοήμερη έκθεση fem art στους χώρους του Selina Hotel

DAY 2 - Κυριακή 26 Νοεμβρίου, 14.00 - 18.00

Masterclass στη μουσική δημιουργία με τον Μιχάλη Δέλτα (16.00 - 17.30)
Masterclass: Ο ρόλος των δισκογραφικών εταιρειών και των ανεξάρτητων καλλιτεχνών με την Alinka (DE) - Το masterclass θα πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά (17.45 - 19.15)

Health & Wellness: 5Rhythms Class / Trainer: Πάττυ Πετροπούλου (19.30 - 20.30)
Networking event & party στην ταράτσα από τις 17.00 με τη συμμετοχή των K.atou, Maria Politi και Lessie Zmorr στα decks.

Ολοήμερη έκθεση fem art στους χώρους του Selina Hotel

*Η έκθεση είναι ανοιχτή προς όλ@, δεν απαιτείται η αγορά εισιτηρίου

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.