Helmos Mountain Festival

Helmos Mountain Festival

Έλα να πάμε στο βουνό...

Δείτε το μουσικό line up:

L' ENTOURLOUP-NOVEL 729-VILLAGERS OF IOANNINA CITY-ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ-ΙΟΥΛΙΑ ΚΑΡΑΠΑΤΑΚΗ-ΛΟΓΟΣ ΤΙΜΗΣ-ΟΡΣΤΗΣ ΝΤΑΝΤΟΣ-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ-ΜΑΡΙΝΑ ΣΠΑΝΟΥ-ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΕΣ-ΓΙΩΡΓΟΣ & ΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΑΚΗΣ-ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ-ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ

Και δεν τελειώνει εδώ...

Το δεύτερο Helmos Mountain Festival είναι προ των πυλών! Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγαλύτερη από κάθε προσδοκία. Έφτασε η μέρα που σας είχαμε υποσχεθεί για την ανακοίνωση του line up. Ομως και αυτό δεν τελειώνει εδώ...

Ραντεβού από τις 21 έως τις 24 Ιουνίου για το 2ο Helmos Mountain Festival! Τέσσερις ημέρες γεμάτες δράση αλλά και χαλάρωση, στις πλαγιές ενός μαγικού βουνού, του Χέλμου! Μέρες και νύχτες σε απόλυτια αρμονία με τη φύση, σ΄έναν τόπο σπάνιας ομορφιάς που ανήκει στον παγκόσμιο Γεωπάρκο Unesco Χελμού-Βουραϊκού. Ο στόχος του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων να καταστεί ο Χελμός ένα βουνό για όλους, έγινε πέρυσι πραγματικότητα και απέδειξε πως φύση, αθλητισμός, δραστηριότητες αναψυχής, εκπαίδευση και μουσική αποτελούν την απόλυτη συνταγή...ευτυχίας. Φέτος λοιπόν, σε αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον άνθρωπο και στη φύση και με μεγαλύτερο ενθουσιασμό, το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων σε συνεργασία με τη Novel Vox, σχεδίασαν ακόμα ένα υπέροχο φεστιβάλ και μας περιμένουν όλες και όλους να γίνουμε μια μεγάλη παρέα, να μοιραστούμε ανεπανάληπτες στιγμές και να φτιάξουμε νέες αναμνήσεις. 

Τι θα ζήσουμε φέτος στο Helmos Mountain Festival;
Αμέτρητες υπαίθριες δραστηριότητες, για όλες τις ηλικίες και κάθε διάθεση! Τοξοβολία, πεζοπορία, flying fox, yoga, orienteering, mountain bike, γνωριμία με την τοπική γαστρονομία, οινικά events, workshops, παιδικά εργαστήρια για τη φύση, trail running για τους πιο..βουνίσιους, κινηματογραφικές προβολές και πολλά ακόμα!

Θα έχει συναυλίες; Φυσικά, και θα έχει. Κάθε ημέρα θα κλείνει με συναυλίες από καταξιωμένους και αγαπημένους καλλιτέχνες!

Θα έχει και γλέντι; Φυσιικά και θα έχει. Και φέτος το φεστιβάλ θα ολοκληρωθεί με ένα μοναδικό, γνήσιο γλέντι στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων!

Τα εισιτήρια φέτος διατίθενται σε τρεις φάσεις:

Early Foxes 45€-εξαντλήθηκαν
Προπώληση 55€-για τους ψύχραιμους!
Last Call 65€-για αυτούς που μας ζητάνε άλλο ένα τελευταίο...!

 
*Περιλαμβάνεται η προσβαση στο σύνολο των δράσεων που θα πραγματοποιηθούν καθώς και των λοιπών εγκαταστάσεων του φεστιβάλ.
**Περιλαμβάνεται η χρήση των λεωφορείων για μετακινήσεις μεταξύ της περιοχής των Καλαβρύτων και του Χιονοδρομικού Κέντρου με συνεχή δρομολόγια
***Δράσεις που παρέχονται από το φεστιβάλ, όπως για παράδειγμα τα workshops, ενδέχεται να χρειάζονται ξεχωριστές κρατήσεις θέσεων για τήρηση σειράς προτεραιότητας.
****Δεν περιλαμβάνει τη συμμετοχή σε υπαίθριες δραστηριότητες, οι οποίες διατίθενται από συνεργάτες. Για κράτηση θέσεων θα πρέπει να έρθετε σε άμεση επικοινωνία με τους ίδιους. Στοιχεία μπορείτε να βρείτε στο more.com

Πληροφορίες για τους κατασκηνωτές:

-Φέτος η κράτηση σκηνής είναι υποχρεωτική και θα γίνεται μέσω της πλατφόρμας πώλησης εισιτηρίων. Είναι απαραίτητο να γίνει κράτηση ανα σκηνή και να δηλώνεται και ο αριθμός ατόμων σε αυτή.
-Κάθε σκηνή θα στήνεται στα οριοθετημένα σημεία, κατόπιν σχετικής υπόδειξης, και θα φέρει χαρακτηριστικά αυτοκόλλητα που θα δοθεί από τη διοργάνωση με την επίδειξη της κράτησης.
-Το φεστιβάλ διατηρεί το δικαίωμα να απομακρύνει τις σκηνές που δεν ακολουθούν τις οδηγίες των διοργανωτών.

Τα παραπάνω γίνονται με μοναδικό γνώμονα την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος του αγαπημένου μας Χέλμπού, που είναι μέρος του Παγκόσμιου Γεωπάρκου Unesco Χελμο'υ-Βουραϊκού. Ακολουθώντας τις οδηγίες των υπέυθυνων του φεστιβάλ μπορούμε όλοι να απολαύσουμε την παραμονή μας στο βουνό και να σεβαστούμε τη φύση και το βουνό που μας φιλοξενεί!
Ο κάθε κατασκηνωτής οφείλει και φέρει την ευθύνη να ενημερώνεται και να ακολουθεί πιστά τις υποδείξεις της διοργάνωσης του φεστιβάλ.

Τέλος, για όσους/όσες προτιμούν να πάρουν εισιτήριο τώρα και να αποφασίσουν μετά για τη σκηνή, δίνρεται η δυνατότητα κράτησης σε δεύτερη φάση-πάντα και μόνο μέσω της ίδιας πλατφόρμας.

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.