Αποχαιρετώντας το Spinster - The End of an Era

Αποχαιρετώντας το Spinster - The End of an Era

Δεν ξέρω αν το Spinster πρόλαβε να αφήσει ένα στίγμα στα αθηναϊκά δρώμενα, με σιγουριά όμως ξέρω, ότι αφήνει σε μένα ένα πολύτιμο κουτάκι αναμνήσεων, που όποτε θα το ανοίγω, με βεβαιότητα, θα με κάνει να χαμογελώ.

Το Spinster κάπου εδώ, ολοκληρώνει την πορεία του στην Ικτίνου. 'Ο,τι χορέψαμε, χορέψαμε, ό,τι ήπιαμε, ήπιαμε, ό,τι είπαμε, είπαμε. Σχεδόν πέντε χρόνια. Δεν είναι πολλά, αλλά δεν είναι και λίγα. Άθροισε τα χαμόγελα, τα ραντεβού, τα πάρτυ, τα τσουγκρίσματα, τα άνοιξε-κλείσε γενικώς και η αποτίμηση θα σε βρει συναισθηματικά πλήρη.

Ένα μεγάλο λοιπόν αποχαιρετιστήριο πάρτυ, εντός και εκτός των πυλών του Spinster, θα καταλάβει την Ικτίνου για τελευταία φορά.

Το Σάββατο 29 Ιουνίου, από νωρίς το απόγευμα, θα είμαστε όλοι εκεί και θα σας περιμένουμε. Θα κατεβάσουμε τα πιάτα από τον τοίχο (όσοι φτάνετε), θα γράψουμε στις τουαλέτες (που μετά κόπων και βασάνων κρατάγαμε ανυπόγραφες), θα πετάξουμε κομφετί (χωρίς έλεος), θα σου χαρίσουμε το ποτήρι που πάντα σου άρεσε…και θα σβήσουμε την ταμπέλα.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.