Γιορτάζουμε τα 100 χρόνια της εφημερίδας «Καθημερινή»!

Γιορτάζουμε τα 100 χρόνια της εφημερίδας «Καθημερινή»!

Τα 100 χρόνια Καθημερινής θα γιορτάσουμε στο K-Inspiration! 
Συναρπαστικές ομιλίες, stand-up comedy και ένα party με αγαπημένους, γνωστούς DJ, που δεν θέλεις να χάσεις!

Διεθνώς αναγνωρισμένοι Έλληνες μοιράζονται μαζί μας το ταξίδι τους, τις δικές τους ιστορίες επιτυχίας και μας εμπνέουν να φτιάξουμε τις δικές μας.

Λευτέρης Πετρούνιας, ο χρυσός Ολυμπιονίκης, μας μιλά για τον αθλητισμό και το τι σημαίνει να είσαι στην κορυφή.

Βασίλης Κεκάτος, ο βραβευμένος με Χρυσό Φοίνικα σκηνοθέτης, μοιράζεται μαζί μας το πως είναι να παράγεις καλλιτεχνικό περιεχόμενο, σε μια χώρα που οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές.

Νίκος Μωραϊτάκης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Workable και επιτυχημένος startupper, μας βάζει στον κόσμο του επιχειρείν και συζητάει μαζί μας τις αλλαγές που φέρνει η τεχνολογία στην ίδια τη φύση της εργασίας.

Έλλη Παπαεμμανουήλ, η διακεκριμένη γενετίστρια – βιολόγος που ανακάλυψε το γονίδιο που προκαλεί την παιδική λευχαιμία, μας εξηγεί πως δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να φτάσει ο καθένας από εμάς εκεί που θέλει.

Χριστίνα Πουλίτση, η υψίφωνος που τραγουδάει στις μεγαλύτερες όπερες του κόσμου, μας μαθαίνει να αγνοούμε τον θόρυβο απ’ έξω και να ακούμε την εσωτερική μας φωνή.

Ματίνα Στεβή-Γκρίντνεφ, η ανταποκρίτρια στην Ευρωπαϊκή Ένωση για τους New York Times, διασχίζει ηπείρους και κάνει μια στάση για να μας πει γιατί πιστεύει ότι η δημοσιογραφία είναι η καλύτερη χειρότερη δουλειά στον κόσμο.

Νίκος Ρούσσος, ο βραβευμένος σεφ με δύο αστέρια Michelin, μας δίνει μια γεύση για το πως πραγματοποίησε το όνειρό του μέσα από το εστιατόριο Funky Gourmet.

Χριστίνα Ψαρρά, η υπεύθυνη του Τμήματος Επιχειρησιακής Έρευνας των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, μας μιλά για την πολυπλοκότητα της ανθρωπιστικής δράσης και μοιράζεται τις ιστορίες της από όλο τον πλανήτη.

Τι άλλο ακολουθεί;

Απολαυστικό stand-up comedy με την Κατερίνα Βρανά και τι καλύτερο για να γιορτάσουμε τα 100 χρόνια της Καθημερινής, από ένα party με τους αγαπημένους DJ του Εν Λευκώ, Σπύρο Παγιατάκη και Εύα Θεοτοκάτου.

Μουσική, ρυθμός, εξαιρετικές δημιουργίες κοκτέιλ από εξειδικευμένους bartenders και fingerfood. Τα απαραίτητα στοιχεία για μια δυναμική βραδιά.

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.