Γιώργης Χριστοδούλου :: «Ο κήπος με τις απαντήσεις»

Γιώργης Χριστοδούλου :: «Ο κήπος με τις απαντήσεις»

Ο Γιώργης Χριστοδούλου επιστρέφει όπως κάθε καλοκαίρι στον φιλόξενο και αγαπημένο του κήπο, στην καρδιά της Αθήνας και τις βραδιές που οργανώνει το café του Νομισματικού Μουσείου.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 23 Ιουλίου στις 9 μ.μ., θα απολαύσουμε τα τραγούδια του Γιώργη, της Αρλέτας, του Αττίκ, του Μάνου Χατζιδάκι και πολλών άλλων, τα οποία θα δώσουν τις δικές τους απαντήσεις σε ό,τι ίσως μας απασχολεί -και δεν είναι λίγα- τραγουδιστά, όμως, αυτήν τη φορά. Επίσης, το ρεπερτόριο της βραδιάς θα περιλαμβάνει ισπανόφωνα και γαλλόφωνα κομμάτια όπως μας έχει άλλωστε συνηθίσει ο Γιώργης Χριστοδούλου στις ζωντανές του εμφανίσεις.

Ο Γιώργης Χριστοδούλου που πρωτοεμφανίστηκε στο πλάι της Αρλέτας, έχει τραγουδήσει σε μεγάλα φεστιβάλ και εμβληματικούς χώρους στην Ελλάδα και το εξωτερικό και έχει κυκλοφορήσει συνολικά δέκα προσωπικούς δίσκους σε Ελλάδα και Ισπανία. Αυτόν τον καιρό ετοιμάζει τον πρώτο του δίσκο για παιδιά με τη συμμετοχή σπουδαίων ερμηνευτών του ελληνικού τραγουδιού.

Μαζί του, ο Χάρης Σταυρακάκης στο πιάνο και το ακορντεόν και ο Κώστας Κλάγκος στο κοντραμπάσο.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.