Γιάννος Ντανάκος & Μαρία Ζαχαρογιάννη | Ensemble

Γιάννος Ντανάκος & Μαρία Ζαχαρογιάννη | Ensemble

Με αλτρουιστική διάθεση παρουσιάζεται την ημέρα των ερωτευμένων η έκθεση Ensemble από το ζευγάρι στην ζωή και στην τέχνη Γιάννο Ντανάκο και Μαρία Ζαχαρογιάννη. Θέμα ο έρωτας τους, και οι δύο μαζί λοιπόν ερωτευμένοι θα παρουσιάσουν ζωγραφικό έργο και performance βασισμένοι στην ερωτοχτυπημένη ιστορία τους. 

———————

Ο Γιάννος Ντανάκος είναι επικοινωνιολόγος ηθοποιός και χορευτής. Έχει παραδώσει τα τελευταία χρόνια την καλλιτεχνική του ορμή στην ζωγραφική. Έχει παρουσιάσει το έργο του σε τρεις ατομικές εκθέσεις.

Η Μαρία Ζαχαρογιάννη είναι εικαστικός. Έχει πειραματιστεί με πολλά μέσα όπως ζωγραφική, χαρακτική βίντεο και performance. Έχει σκηνοθετήσει τρεις θεατρικές performance  σε κείμενο της ίδιας και διασκευές.

Εγκαίνια: 14 Φεβρουαρίου στις 20.00

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.