«για το τρεμάμενο σώμα» | Θεατρική Ομάδα του ΟΠΑ

«για το τρεμάμενο σώμα» | Θεατρική Ομάδα του ΟΠΑ

Η Θεατρική Ομάδα του ΟΠΑ παρουσιάζει το έργο «για το τρεμάμενο σώμα» για τέσσερις μόνο παραστάσεις στο θεάτρο ΠΛΥΦΑ, σε σκηνοθεσία κωνσταντινου αβράμη. Μια χορική αφήγηση για την επισφαλή ανθρώπινη ζωή και την ανάγκη των ανθρώπων να επιβιώνουν αφηγούμενοι ιστορίες άλλων.

«γιατί επιστρέφουμε; ήρθαμε από τη θάλασσα. γιατί επιστρέφουμε;»

Μια ομάδα ανθρώπων επιστρέφουν ως πρόσφυγες στον τόπο από όπου αναχώρησαν πριν από δεκαεπτά χρόνια. Τίποτε δεν είναι δεδομένο, τίποτε δεν τους ανήκει πια. Η ζωή τους βρίσκεται στην ευχέρεια των φυλάκων που τους υποδέχονται. Κι ενώ υποφέρουν, μας αφηγούνται τα όνειρά τους, τις αναμνήσεις τους, και τις ιστορίες όσων δεν κατάφεραν να επιστρέψουν. 

πληροφορίες
παραστάσεις: 5, 6, 12 και 13 ιουνίου
ώρα έναρξης: 21.00
που: ΠΛΥΦΑ (κορυτσάς 39, βοτανικός)
είσοδος με ελεύθερη συνεισφορά - απαραίτητη κράτηση θέσεων
τηλέφωνα επικοινωνίας: 6981825867, 6973931610 και 6994981765

συντελεστές
δραματουργία, σκηνοθεσία: κωνσταντινος αβράμης
βοήθεια σκηνοθεσίας: μαρία μακρυδήμα
φωτογραφίες, φωτισμός: χαράλαμπος ιωαννόπουλος
μουσική σύνθεση: γαβρίλος καζάνας
γραφιστικός σχεδιασμός: ελένη γεωργοπούλου, χαράλαμπος ιωαννόπουλος, γαβρίλος καζάνας, φωτεινή κόντου
εμδυματολογία, σκηνογραφία: η ομάδα

επί σκηνής: αγάπη αστροπεκάκη, ελένη γεωργοπούλου, ειρήνη γκολέμη, δημήτρης δέδες, στέλιος ιερεμιάδης, ίρμα καββούρη, γαβρίλος καζάνας, φωτεινή κόντου, ιωάννα λούβρου, πέτρος μπαλός, κατερίνα φεϊζίδου, ιφιγένεια ρίζου, τόνυ στρατής

 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.