ΑΝΑΒΟΛΗ | Γεια! | Μία βρεφική, διαδραστική παράσταση

ΑΝΑΒΟΛΗ | Γεια! | Μία βρεφική, διαδραστική παράσταση

Μια φορά κι έναν καιρό, όχι πολύ μακρινό, ήρθα στη ζωή. Και αυτή η ζωή από το λίγο που έχω δει φαίνεται ενδιαφέρουσα και συναρπαστική. Εντάξει, υπάρχουν και τα δύσκολα... Όταν δεν μου αρέσει το φαΐ ή όταν έχω σηκωθεί πρωί και κάνει κρύο δεν θέλω να πάω στο σχολείο. Είμαι λίγο μεγαλύτερη σας αλλά τι σημασία έχει... Τα χρόνια περνάνε τόσο γρήγορα ούτε που θα καταλάβετε πότε θα βγάλετε μαλλιά, πότε θα γίνει η πρώτη ζωγραφιά και αμέσως μετά, αχ, τα μαθηματικά... Ακούστε με και μένα... Είμαι εδώ για να σας δείξω, και να δείτε θα σας πείσω, πως η καλύτερη εποχή είναι όταν είμαστε μωρά στης μαμάς την αγκαλιά με παιχνίδι όλη μέρα και χαρά, άντε και ένα σκύλο συντροφιά... Δεν ξέρω αν σας είπα... Με φωνάζουνε Ζωή πέρα ως πέρα και ελάτε να περάσουμε μαζί αυτή τη μέρα!

Το «Γεια» είναι η βρεφική, διαδραστική παράσταση της Χριστίνας Ιωακείμ. Μια θεατρική εμπειρία για τους πολύ μικρούς θεατές από 6 μηνών έως 2,5 χρονών και τους γονείς τους. Μαζί θα κάνουν μία βόλτα σε μία μέρα από τη ζωή της Ζωής. Θα δούνε, θα ακούσουν, θα αγγίξουν, θα μυρίσουν και θα «γευτούν» έτσι λίγες ώρες από τη ζωή του μικρού κοριτσιού που θα τους τραγουδήσει μερικά μυστικά για αυτόν τον καινούργιο, απέραντο και άγνωστο κόσμο που τα περιμένει.

Συντελεστές
Σύλληψη – Σκηνοθεσία: Χριστίνα Ιωακείμ
Παίζουν οι ηθοποιοί: Ιωάννα Δαρμή, Χριστίνα Ιωακείμ, Ιωάννα Κουκουζέλη (εκ περιτροπής)
Μουσική: Ιάκωβος Σιαπαρίνας
Poster design - Flyer design: Χριστίνα Τσέβη (Crosti)

* Διάρκεια: 45’
* Τηλέφωνο κρατήσεων: 6945360380
* Αγορά εισιτηρίων Online.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.