Πολυαγαπημένα... «Φτηνά Τσιγάρα» on demand

Πολυαγαπημένα... «Φτηνά Τσιγάρα» on demand

Ένα βράδυ του Αυγούστου στην άδεια Αθήνα, ένας σύγχρονος μποέμ φλερτάρει με μια κοπέλα που γνώρισε σε τηλεφωνικό θάλαμο. Δύο άνθρωποι συναντώνται, μιλούν για τις ζωές τους, ερωτεύονται.
Τα «Φτηνά Τσιγάρα» προσφέρουν μια ποιητική ματιά τόσο στο θέμα του έρωτα όσο και στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων.
Μία ταινία «διαφορετική» - «περίεργη» έχει χαρακτηρισθεί από πολλούς, όμως αν λατρεύεις την ποίηση σίγουρα δεν θα σου βγει ποτέ από το μυαλό.

Δεν θα μπορούσε, φυσικά, να παραλειφθεί η μουσική της ταινίας, η οποία ανήκει στο συνθέτη Παναγιώτη Καλατζόπουλο και φυσικά η φωνή της Έλλης Πασπαλά, στα τραγούδια «Λευκό μου Γιασεμί» και «Το Δάκρυ».

Αν δεν την έχεις δει, κάνε αυτή τη χάρη στον εαυτό σου. Αν την έχεις δει, δες την ξανά.

[2000 | Διάρκεια: 87'
Ελληνική ταινία, σκηνοθεσία Ρένος Χαραλαμπίδης με τους: Ρένος Χαραλαμπίδης, Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Μιχάλης Ιατρόπουλος, Κώστας Τσάκωνας, Άλκης Παναγιωτίδης, Μάνος Βακούσης, Τάκης Σπυριδάκης]

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.