Φωτογραφικό, βιωματικό εργαστήριο στα ΣΚΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

Φωτογραφικό, βιωματικό εργαστήριο στα ΣΚΗΝΙΚΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

"Έλα να πάμε μια βόλτα στην Αθήνα, χωρίς πυξίδα, στα χαμένα, γέμισε ο κόσμος γεγονότα, μα εγώ σκεφτόμουν πάλι εσένα...», χαράσσω τους στίχους της Λίνας Νικολακοπούλου για να εκφράσω τον έρωτά μου, εμπλουτίζοντας κι εγώ αυτό το πελώριο, πρωτότυπο ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ.

- Μάρω Κουρή

"Αν θέλετε να μάθετε για μια πόλη, κοιτάξτε τoυς τοίχους της», δηλώνει ο iNO, ο Έλληνας καλλιτέχνης της street art.

Στο εμπευστικό αυτό PhotoWorkshop, δίνεται η ευκαιρία να ανακαλύψουμε τον εαυτό μας, μέσα από το φωτογραφικό καθρέφτισμά μας μπροστά στα Σκηνικά του Δρόμου. Παίζοντας με το κάδρο, τη σύνθεση, το φως και την ταχύτητα ζωής και πορτρέτων της πόλης, με φόντο εικαστικό, πολιτικό, κοινωνικό, συναισθηματικό, στη δαιδαλώδη αυτή Τέχνη του δρόμου, στα γκράφιτι, tagging και τις τόσες ποικίλες μορφές της έκφρασης στο δημόσιο χώρο.

Συνοδοιπόρος μας η Δρ. Ιστορίας της Τέχνης, αρχαιολόγος, εκπαιδευτικός και επιστημονική συνεργάτης σε θέματα τεχνών του Art, Graffiti in the City, ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΚΟΥΝΤΟΥΡΗ

Σάββατο 21-1-2023, 11:00- 15:00: 
Εισαγωγή στο εργαστήριο, δράσεις 4D Dream Photo Coaching για την ενδυνάμωση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα και Φωτογράφιση σε ψαγμένα σημεία.
Τετάρτη 25-1-2023, 7-10:30 μ.μ: 
Αξιολόγηση των φωτογραφιών, επιλογή, επεξεργασία, edit διαδικτιακό.

Tιμή: 70 ευρώ - Έκπτωση: 55 ευρώ για μαθήτριες/ές, φοιτήτριες/ές, ανέργους, για ομάδες άνω των τριών και για εξόφληση μέχρι 21/12/2022.

Δηλώσεις συμμετοχής - Πληροφορίες:
Τηλ.: 6977296831, [email protected]

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.