Φόνος στο Νησί: ένα καλοκαιρινό murder mystery

Φόνος στο Νησί: ένα καλοκαιρινό murder mystery

Με άκρως καλοκαιρινή διάθεση, η ομάδα του Βρες τον Δολοφόνο σας καλεί να εξιχνιάσετε στο YouTube live το δεύτερο Online Murder Mystery ΦΟΝΟΣ στο ΝΗΣΙ την Παρασκευή 19/6 στις 22.00.

Η υπόθεση:
Ο ζάμπλουτος υπερήλικας Αμερικάνος Τζον Σμιθ επιστρέφει στο αγαπημένο του νησί με σκοπό να μοιράσει την περιουσία του στην τοπική κοινωνία.
Οι κάτοικοι του νησιού τον υποδέχονται με ενθουσιασμό! Όλοι, εκτός από έναν: τον εγγονό του, ο οποίος αναστατώνεται από την προοπτική να χάσει την αμύθητη περιουσία του παππού του και χωρίς δεύτερη σκέψη… τον σκοτώνει!

Άρα, το έγκλημα λύθηκε, σωστά;
Όχι! Γιατί δεν γνωρίζουμε ποιος (ή ποια) είναι ο εγγονός του θύματος.
Τέσσερις ύποπτοι σας περιμένουν να τους ανακρίνετε!
Λύστε το γρίφο της “οικογένειας” και εξιχνιάστε… το φόνο στο νησί!

Πώς θα παίξετε:

> Συνδεθείτε στο κανάλι του Βρες τον Δολοφόνο στο Youtube την Παρασκευή 19/6 στις 22.00
> Παρακολουθείστε live το μυστήριο και καθοδηγήστε τον ντετέκτιβ γράφοντας δημόσια τα σχόλιά σας. (Προσοχή: για να μπορείτε να σχολιάσετε θα πρέπει να έχετε δημιουργήσει λογαριασμό στο YouTube)
> Τσεκάρετε συχνά την περιγραφή, καθώς εκεί ανεβαίνουν τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί.
> Παρακολουθείτε το μυστήριο και συμμετέχετε στις ανακρίσεις στο κανάλι του Βρες τον Δολοφόνο δωρεάν. Αν επιθυμείτε να στηρίξετε τις δράσεις μας, μπορείτε να συμμετάσχετε στη διαδικασία ψηφοφορίας για το ποιος είναι ο δολοφόνος, στέλνοντας sms με μια μικρή χρέωση (mediatel 1,24€/sms με ΦΠΑ // εφαρμόζεται επιπλέον Τέλος Συνδρ. Κιν. Τηλ/νίας 12%, 15%, 18% ή 20% ανάλογα με το ύψος του μηνιαίου λογαριασμού προ ΦΠΑ // Γραμμή παραπόνων: 2142148020)

Συντελεστές:
Παίζουν οι: Θανάσης Ζερίτης, Μαρία Μπαλούτσου, Πένυ Παπαγεωργίου, Φάνης Παυλόπουλος, Γιάννης Σαρακατσάνης
Κείμενο – Σκηνοθεσία: Γιάννης Σαρακατσάνης
Διάρκεια: 60΄λεπτά
Πληροφορίες: 6943 770 690 & info@vrestondolofono.gr

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.