«Φίλοι» στον Λόφο Φιλοπάππου | Ένα διαφορετικό ραντεβού για παιχνίδι!

«Φίλοι» στον Λόφο Φιλοπάππου | Ένα διαφορετικό ραντεβού για παιχνίδι!

Το «Σπορείο», μια ομάδα για παιδιά, γονείς & παιδαγωγούς που αναζητούν μια διαφορετική, παιδοκεντρική, δημιουργική προσέγγιση μας προσκαλεί σε ένα ταξίδι ανακάλυψης και εξερεύνησης κάθε δεύτερο Σάββατο στον Λόφο του Φιλοπάππου!

Μέσα από το δρόμο του παιχνιδιού και του πειραματισμού θα χρησιμοποιήσουμε ό,τι μας δίνει έμπνευση και μας καλεί να το ανακαλύψουμε.
Το περιβάλλον γύρω, μας προσφέρει απλόχερα ό,τι χρειαζόμαστε για να μη σταματήσουμε ποτέ να ψάχνουμε. Πέτρες, κλαδιά, λάσπη, φύλλα, μυστικά μονοπάτια, οργανισμοί μικροί και μεγάλοι είναι λίγα από τα πράγματα που θα βρεθούν μπροστά μας.

Μια πολυαισθητηριακή αυτή εμπειρία για να μοιραστούμε ιδέες, σκέψεις, υποθέσεις, εμπειρίες σε μια απόπειρα να αποκωδικοποιήσουμε και να κατανοήσουμε τους εαυτούς μας και το περιβάλλον γύρω μας.

Για παιδιά ηλικίας 5+.

Θα χρειαστούν:
- Κατάλληλα ρούχα (ρούχα που θα λερωθούν)
- Φρούτο ή Σνακ
- Νερό
- Μια αλλαξιά
- Μπόλικη τρέλα

Περισσότερες πληροφορίες / δηλώσεις συμμετοχής:
sporeio.koinsep@gmail.com - τηλ: 6946 463 657

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.