Σκοπός Ζωής | Φιλανθρωπικό πασχαλινό ηλεκτρονικό Bazaar

Σκοπός Ζωής | Φιλανθρωπικό πασχαλινό ηλεκτρονικό Bazaar

Ο Σκοπός Ζωής διοργανώνει ηλεκτρονικό πασχαλινό bazaar μέσα από το eshop του, με σκοπό τη στήριξη ευπαθών ομάδων.

Μπορείτε να κάνετε τις επιλογές σας σε πασχαλινά δώρα μέσα από τη μεγάλη ποικιλία του eshop του φιλανθρωπικού οργανισμού Σκοπός Ζωής και με τις επιλογές σας να στηρίξετε το έργο του να ανταποδώσει σε ευπαθείς ομάδες

Μέσα από μια μεγάλη ποικιλία ειδών για το σπίτι, για τη γυναίκα, για το παιδί, από χειροποίητα αξεσουάρ μόδας και διακοσμητικές κατασκευές των εθελοντών του Σκοπός Ζωής, καθώς και πασχαλινά είδη, μπορείτε να βρείτε το κατάλληλο δώρο γι’ αυτές τις γιορτές. Είστε νονά; Στο eshop του Σκοπός Ζωής θα βρείτε σετάκια λαμπάδας και αξεσουάρ.

Η διαδικασία είναι απλή: κάνετε κλικ στο eshop του φιλανθρωπικού οργανισμού, επιλέγετε ποια κατηγορία σας ενδιαφέρει, το είδος και τον δημιουργό. Κάνετε τη δωρεά σας μέσω ebanking, μέσω χρεωστικής κάρτας viva wallet ή με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό.

Ο Σκοπός Ζωής έχει διοργανώσει πάνω από 60 φιλανθρωπικά bazaar, μέσω των οποίων έχει στηρίξει 27 ιδρύματα και οργανισμούς για το παιδί, 24 δομές κοινωνικής στήριξης και 4 δομές φιλοξενίας κακοποιημένων γυναικών. Μπορείτε να βοηθήσετε κι εσείς.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.