Φεστιβάλ Βωβούσας 2021 | Εργαστήρια στα ψηλά βουνά!

Φεστιβάλ Βωβούσας 2021 | Εργαστήρια στα ψηλά βουνά!

Φίλοι και φανατικοί του μοναδικού ορεινού Φεστιβάλ Βωβούσας μπορεί ο ακατανόμαστος ιός να παιδεύει ακόμα τον κόσμο αλλά αξίζει να κάνουμε σχέδια για το μέλλον. 

Η Βωβούσα, είναι ένα χωρίο 50 κατοίκων του Δήμου Ζαγορίου στον Νομό Ιωαννίνων. Βρίσκεται στα χίλια μέτρα υψόμετρο εντός Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου, περιτριγυρίζεται από ψηλές κορυφές και έχει την ιδιαιτερότητα να τη διασχίζει ο περίφημος Αώος ποταμός. Με αίσθημα ευθύνης και με μοναδικό στόχο την ενδυνάμωση της τοπικής κοινωνίας το Φεστιβάλ της καρδιάς μας διοργανώνεται και φέτος, προτείνοντάς μας εργαστήρια, ομιλίες, παραστάσεις, γυμναστική και εξορμήσεις. 

Η περίοδος διεξαγωγής του Φεστιβάλ επεκτάθηκε στις είκοσι τρεις ημέρες οπότε και θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικά εργαστήρια με επίκεντρο το περιβάλλον και τον άνθρωπο όπως βοτανοθεραπείας με την Κωνσταντίνα Λίτσα, κατασκευής αντικειμένων από ανακυκλωμένο χαρτί με την ομάδα της Σχεδίας, παραδοσιακής παρασκευής κατραμιού με το Μπουλούκι, ντοκιμαντέρ για την προφορική ιστορία του τόπου με τον Βασίλη Λουλέ και χορού hip hop με τον Γιαν-Άγγελο Αποστολίδη (Fuerza Negra). Kαι φυσικά, υπάρχει και η καθημερινή πρωινή γυμναστική με την Ξανθή Χατζή.

Όσο για τα παιδιά από 5 έως 10 ετών, θα φροντίσει η φημισμένη Παρέα του δάσους να περάσουν μία δημιουργική και άκρως φυσιολατρική εβδομάδα. Γιατί η νέα γενιά είναι η ελπίδα μας. Και αυτό το καλοκαίρι λοιπόν... παίρνουμε τα βουνά προσωπικά! 


* Περισσότερες αναλυτικές πληροφορίες για τα εργαστήρια, τις δηλώσεις συμμετοχής και το κόστος θα βρείτε εδώ και για τις εκδηλώσεις εδώ
* Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών και την εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων, όλες οι δράσεις είναι υπαίθριες, συμμετέχει περιορισμένος αριθμός ατόμων, τηρούνται οι προβλεπόμενοι κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης ενώ η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.