Φεστιβάλ Εθελοντισμού 2016 «VoluntaryAction»

Φεστιβάλ Εθελοντισμού 2016 «VoluntaryAction»

Το Φεστιβάλ Εθελοντισμού 2016 «VoluntaryAction» θα πραγματοποιηθεί  αυτό το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Ιουλίου. Σκοπός του Φεστιβάλ είναι η σύγκλιση του οικοσυστήματος του Εθελοντισμού, στην τροχιά της παραγωγής κοινωνικών αγαθών για την Ελλάδα της κρίσης και την παγκοσμιοποίηση των προσφύγων.

Μη κυβερνητικές οργανώσεις, εθελοντές και δυνητικοί εθελοντές, εταιρίες και στελέχη που υλοποιούν προγράμματα κοινωνικής ευθύνης, τοπική αυτοδιοίκηση, άτυπες κοινωνικές ομάδες, συντελεστές της κοινωνικής οικονομίας και ωφελούμενοι εθελοντικών προγραμμάτων, θα συναντηθούν σε μια κοινή γιορτή συνεργασίας, προσφοράς και ευγνωμοσύνης.

Η είσοδος είναι δωρεάν και μπορεί να δηλώσει κανείς συμμετοχή είτε για την έκθεση, είτε για τα σεμινάρια, τα βραβεία, το Networking event ή την ημερίδα “Ο Εθελοντισμός στην Κοινωνική Οικονομία”. Για τους σχετικούς συνδέσμους δες εδώ.

Εύη Μπανταβάνου

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.