Φat Elvis | Rock ‘n & Roll party στο Faust

Φat Elvis |  Rock ‘n & Roll party στο Faust

Οι Φat Εlvis​ συνεχίζουν να ξεσηκώνουν την πόλη, rock' n roλλάροντας στο αγαπημένο τους  FAUST Bar-Theatre-Arts, την Παρασκευή 27/5, με ένα πλούσιο rock’n’roll υπερθέαμα, έχοντας ως αφετηρία τον “Βασιλιά” Elvis και καταλήγοντας στα blues του Νότου.

Η ενδιάμεση πορεία περνάει από τους μεγαλύτερους, κλασικούς μουσικούς σταθμούς της Αμερικής και αντίστοιχα της Αγγλίας, όπως τους country ύμνους του Johnny Cash, τα southern rock των Creedance Clearwater Revival, τις μπαλάντες των Tom Jones και Joe Cocker, αλλά και όλη τη χορευτική rock’n’roll σκηνή των 60’s με τους γνωστότερους εκφραστές της όπως τους Ray Charles, Little Richard, Jerry Lee Louis και Eddie Cochran.

Οι Φat Εlvis δεν είναι απλώς μία tribute band. Οι εμφανίσεις τους αποτελούν ένα μουσικοθεατρικό υπερθέαμα, καθώς ερμηνεύουν τα τραγούδια με βιωματικό τρόπο σαν να βρίσκονται στα «στέκια» ή στις αρένες της εποχής. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που το κοινό παρεκτρέπεται σε κάθε τους εμφάνιση: υστερία και φρενίτιδα χτυπάει τη “νεολαία” από τις πρώτες νότες...

Οι Φat Εlvis​ είναι:
Chris Simotas - Κιθάρα
Γιάννης Ζαράγκαλης - Φωνητικά
Giwrgos Adamis - Τύμπανα
Δημήτρης Μπαρούτας – Μπάσο

“Rock and roll music, if you like it, if you feel it, you can’t help but move to it. That’s what happens to me. I can’t help it.” Elvis Presley
 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.