ΑΝΑΒΟΛΗ | Faithless Dj Set I Η Sister Bliss στο Bolivar Beach Bar

ΑΝΑΒΟΛΗ | Faithless Dj Set I Η Sister Bliss στο Bolivar Beach Bar

Η διεθνούς φήμης dj και μουσικός παραγωγός Sister Bliss, που βρίσκεται πίσω από το εμβληματικό group της electronica Faithless, αναλαμβάνει τα decks του Bolivar Beach Bar για ένα μοναδικό dj set.

Η Sister Bliss, είναι μια από τις πιο πρωτοπόρες dj, και ενώ μετράει πάνω απο 20 χρόνια στα decks και τη μουσική παραγωγή, καταφέρνει ο ήχος της να είναι πάντα επίκαιρος και ενσωματωμένος στα trends της σημερινής εποχής.

Μαζί με τον θρυλικό Maxi Jazz & παραγωγό Roll Armstrong (αδελφό της Dido), δημιούργησαν το 1996 τους Faithless. Μία από τις πιο επιτυχημένες μουσικές μπάντες της σύγχρονης ιστορίας, μετρούν στα 17 τους χρόνια 7 album (2 No1), 6 Top 10 singles, και πωλήσεις άνω των 15 εκατομμυρίων δίσκων συγχρόνως με live εμφανίσεις μπροστά σε εκατομμύρια κοινό ανά τον κόσμο. Για μια και μόνο βραδιά "We come 1".

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.