Ευανθία Ρεμπούτσικα | «Ραντεβού στο Παλλάς»

Ευανθία Ρεμπούτσικα | «Ραντεβού στο Παλλάς»

Ραντεβού με την άνοιξη στο Παλλάς. Η Ευανθία Ρεμπούτσικα μας προσκαλεί να γιορτάσουμε την άνοιξη στο Παλλάς στις 13 και 14 Μαρτίου 2023. Μαζί της οι αγαπημένοι μουσικοί και φιλοί και το μαγικό της βιολί με το οποίο θα διευθύνει μία δική της ιεροτελεστία της άνοιξης, ένα διονυσιακό ταξίδι στη μουσική από τους προσωπικούς της δίσκους και βέβαια μία περιήγηση στα κινηματογραφικά λιβάδια, στα τοπία και τις πόλεις που μας έχει γνωρίσει, στις γεύσεις και τα χρώματα με τα οποία συνδέσαμε τις μελωδίες της όλα αυτά τα χρόνια. 

Στο ραντεβού που μας δίνει η Ευανθία Ρεμπούτσικα στο Παλλάς, θα συναντήσουμε τους αιώνια έφηβους εαυτούς μας και θα συναντηθούμε με την αρχέγονη χαρά της μουσικής, αυτήν που τόσο ταιριάζει στην άνοιξη.Τους θεατές θα υποδέχονται με πνευστά και κρουστά από το πρώτο σκαλί του μεγάλου θεάτρου και θα τους οδηγούν ως τις θέσεις τους οι πολύτιμοι συνεργάτες της Ευανθίας που στη συνέχεια θα την περιβάλλουν στη σκηνή και μαζί της θα οδηγήσουν το κοινό στη μεγάλη γιορτή της άνοιξης. 

Συμμετέχουν οι μουσικοί:

Πέτρος Κούρτης-κρουστά και οι Drum Voice 
Πάνος Δημητρακόπουλος-κανονάκι
Ανδρέας Συμβουλόπουλος-πιάνο
Θάνος Σταυρίδης-ακορντεόν
Πέτρος Βαρθακούρης-μπάσο
Χρήστος Καλκάνης-κλαρινέτο
Δημήτρης Σταρίδας-τρομπόνι
Γιάννης Οικονομίδης-τρομπέτα
Drum Voice
Μάκης Κρέτσης-κρουστά
Γιώργος Φασόλης-κρουστά
Αποστόλης Σαμαράς-κρουστά

Ηχολήπτης: Νίκος Βεκύρης
Φωτιστής: Azaad Χαραλάμπους
Artwork: Δημήτρης Παναγιωτακόπουλος
Content Creation and Digital Marketing: B2SQUARE

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.