Εthelon Days 2020 | Virtual δράσεις, ομιλίες και workshops

Εthelon Days 2020 | Virtual δράσεις, ομιλίες και workshops

Ο εθελοντισμός και η κοινωνική προσφορά πάντα θα χρειάζονται στην κοινωνία, ειδικά τώρα που οι ανάγκες μέρα με τη μέρα πολλαπλασιάζονται εξαιτίας της πανδημίας.

Για αυτό, η ethelon διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τα ethelon Days, ένα διήμερο αφιερωμένο αποκλειστικά στον εθελοντισμό και την κοινωνική προσφορά, στις 4 και 5 Δεκεμβρίου 2020 διαδικτυακά, που απευθύνεται σε εθελοντές, εταιρείες και εκπροσώπους της Κοινωνίας των Πολιτών.

Περιλαμβάνει ένα σύνολο από ομιλίες και panels που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου, και virtual δράσεις και workshops το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντισμού! Οι δράσεις, οι ομιλίες και τα workshops θα έχουν ως στόχο να βοηθηθούμε όλοι ώστε να βρούμε εναλλακτικούς τρόπους να δράσουμε και να ξαναπάρουμε τον έλεγχο στα χέρια μας! Μέσα από το πληκτρολόγιο και πίσω από μάσκες πρέπει να συνεχίζουμε να προσφέρουμε στην κοινωνία και σε όποιον το έχει ανάγκη!

Φέτος, σε νέες, virtual συνθήκες, τα ethelon Days μας προκαλούν να αναλογιστούμε το ρόλο του εθελοντισμού σε αυτή τη νέα, γεμάτη ευκαιρίες εποχή και δίνουν την ευκαιρία στους/στις συμμετέχοντες/ουσες να ανακαλύψουν τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες της νέας πραγματικότητας. Οι ομιλίες θα αναδείξουν πρωτοβουλίες που ξεχώρισαν μέσα στην πανδημία, καθώς και θέματα βιωσιμότητας, στρατηγικής και θετικών αλλαγών για την κοινωνία.

Μάθε τα πάντα για τα ethelon Days 2020.

Δήλωσε συμμετοχή.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.