Εργαστήρια Θεραπευτικής Φωτογραφίας για άτομα με πρόσφατη εμπειρία καρκίνου

Εργαστήρια Θεραπευτικής Φωτογραφίας για άτομα με πρόσφατη εμπειρία καρκίνου

Ο Φορέας Τέχνης στην Υγεία Eyes of Light διοργανώνει ένα νέο δια ζώσης εργαστήριο θεραπευτικής φωτογραφίας για 2 ομάδες ατόμων με πρόσφατη εμπειρία καρκίνου. Φιλοξενείται στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και πραγματοποιείται με την ευγενική υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση.

Το εργαστήριο προσφέρεται δωρεάν σε άτομα με διάγνωση καρκίνου εντός των τελευταίων 5 χρόνωνδεν απαιτεί ειδικές γνώσεις φωτογραφίας ή εξοπλισμό, πέραν της κατοχής οποιασδήποτε ψηφιακής φωτογραφικής μηχανής ή κάμερας κινητού.

Στόχος του εργαστηρίου είναι οι συμμετέχοντες/συμμετέχουσες να αυξήσουν την αυτογνωσία, την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία τους, να εκτονώσουν το στρες και τα δυσάρεστα συναισθήματα, να καλλιεργήσουν τη φαντασία και τη δημιουργικότητα, και να συνδεθούν με άλλους, μέσα στο ευχάριστο περιβάλλον της ομάδας.

Δείτε περισσότερα για τα εργαστήρια θεραπευτικής φωτογραφίας εδώ και ακούστε τους συμμετέχοντες προηγούμενων εργαστηρίων να μιλούν για την εμπειρία τους εδώ

Η θεραπευτική φωτογραφία αποτελεί βασικό πυλώνα των δράσεων του Eyes of Light, το οποίο είναι ο πρώτος φορέας που εφαρμόζει αυτή τη μέθοδο στην κοινότητα των ανθρώπων με εμπειρία καρκίνου στην Ελλάδα. Τα εργαστήριά τους έχουν αναγνωριστεί διεθνώς από το Phototherapy Centre του Καναδά, και η οργάνωση έχει βραβευτεί ως “Best Therapeutic Photography Workshop Provider”, από τα Private Healthcare Awards 2021 της Global Health & Pharma στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Δείτε αποτελέσματα από προηγούμενα εργαστήρια μέσα από ανώνυμες αξιολογήσεις εδώ.
Διαβάστε για τα οφέλη της θεραπευτικής φωτογραφίας εδώ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
* Έναρξη 1ης ομάδας: 28 Μαρτίου 2023 | Λήξη: 23 Μαΐου 2023
   Κάθε Τρίτη 18:00 - 20:00 (εκτός από 11/4 και 18/4)
* Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, στο κτήριο του INNOVATHENS (2ος όροφος), Πειραιώς 100, κοντά στο σταθμό του μετρό Κεραμεικός
* Εγγραφές: ΕΔΩ.
* Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Facebook Event

Θερμές ευχαριστίες στο Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση για την χρηματοδότηση του εργαστηρίου και την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων για την παραχώρηση του χώρου διεξαγωγής του.

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.