Εργαστήρια Δωρεάν και Online από το INNOVATHENS

Εργαστήρια Δωρεάν και Online από το INNOVATHENS

Τι θα γίνει αν δοκιμάσουμε να σκεφτούμε ελαφρώς… διαφορετικά; Ποια τα οφέλη και ποιες οι προκλήσεις στη διαδοχή μιας επιχείρησης; Πώς διαχειριζόμαστε αποτελεσματικά μια κρίση; Και ποια η κατάσταση στη σύγχρονη επιχειρηματικότητα και καινοτομία;

Κάθε Παρασκευή του Νοεμβρίου, το INNOVATHENS δίνει όλες τις απαντήσεις!
*Για περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων

Το INNOVATHENS powered by Samsung, ο κόμβος καινοτομίας και επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, σχεδίασε (και) για τον Νοέμβριο ένα σούπερ ενδιαφέρον και up-to-date εκπαιδευτικό πρόγραμμα για ενήλικες. Και αυτόν τον μήνα, λοιπόν, το INNOVATHENS προσκαλεί φοιτητές, επαγγελματίες, στελέχη, επιχειρηματίες αλλά και όποιον/-α θέλει να είναι ενήμερος/-η για τις εξελίξεις στην αγορά, να παρακολουθήσουν τα αγαπημένα Free Workshops –πλέον μόνο – μέσω live streaming.

Tο πρώτο σεμινάριο του μήνα ήταν την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου με τίτλο «Τολμήστε να σκεφτείτε διαφορετικά».

Στις 13 Νοεμβρίου, θα έρθουμε σε επαφή με τα οφέλη και τις προκλήσεις που δημιουργεί η «Διαδοχή στις ελληνικές μικρές επιχειρήσεις». Καθώς ο άνθρωπος επιθυμεί να μεταφέρει στους απογόνους του το δημιούργημά του, υπάρχει εξέλιξη μετά τον οραματιστή από τη νέα γενιά και τη διαδοχή; Τα θέματα που θα αναλυθούν είναι οι οικογενειακές επιχειρήσεις, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα, η διαδικασία διαδοχής και τα προβλήματα που απορρέουν από αυτήν.

Την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου, το σεμινάριο “Crisis Management” θα μας προετοιμάσει στην αντιμετώπιση κρίσεων κάθε επιπέδου στον εργασιακό χώρο. Στο πλαίσιο του προγράμματος, θα μάθουμε τι είναι οι κρίσεις και πώς να τις διαχειριζόμαστε πρακτικά και αποτελεσματικά, πώς να επικοινωνούμε με το κοινό και τους πελάτες μας, ενώ θα αποκτήσουμε δεξιότητες ώστε να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε προγράμματα διαχείρισης κρίσεων. 

Έχεις ήδη επιχείρηση ή σκοπεύεις να δημιουργήσεις μία; Την τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου, το INNOVATHENS παρουσιάζει το ιδιαίτερα ενδιαφέρον workshop «Δημιουργία ευκαιριών σε περίοδο οικονομικής κρίσης». Ποια είναι η κατάσταση της οικονομίας σήμερα; Σε τι επίπεδα κινείται η επιχειρηματικότητα και η καινοτομία στις μέρες μας; Θα επιχειρήσουμε να απαντήσουμε στα παραπάνω ερωτήματα –όπως και σε πολλά άλλα- ενώ θα δοθούν και γενικές συμβουλές γύρω από το επιχειρείν.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.