Εργαστήρι δημιουργίας παραμυθιού στο «σχεδία home»

Εργαστήρι δημιουργίας παραμυθιού στο «σχεδία home»

«Σπίτι χωρίς στέγη, άνθρωποι χωρίς πατρίδα»
Από την εμπειρία στην γνώση και την αφήγηση.

Στο πλαίσιο της έκθεσης με τίτλο «Caesura· όσο κρατάει μια ανάσα» του φωτογράφου Δημήτρη Κοιλαλού, συνδέεται η απώλεια της στέγης (ένα από τα ζητήματα που αφορούν τον ρόλο και τους σκοπούς της «σχεδίας») με την απώλεια της πατρίδας (που είναι το αντικείμενο της συγκεκριμένης δουλειάς του Δημήτρη Κοιλαλού).

Η «σχεδία» προσκαλεί τους μικρούς της φίλους την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου στις 12:00 για να δουν, να μάθουν και να φτιάξουν το δικό τους παραμύθι με τη βοήθεια της Μαγικής Τράπουλας των παραμυθιών του συγγραφέα Κώστα Στοφόρου.

Τα παιδιά θα ενημερωθούν για τις δράσεις της «σχεδίας» και θα ξεναγηθούν στην έκθεση από τον φωτογράφο που φιλοξενείται στο «σχεδία home». Στη συνέχεια, μαζί με τον δημοσιογράφο και συγγραφέα Κώστα Στοφόρο, θα αυτοσχεδιάσουν και θα δημιουργήσουν το δικό τους παραμύθι, έχοντας ως σημείο αναφοράς την έκθεση και όσα έμαθαν από αυτήν.

Περισσότερα για την έκθεση «Caesura· όσο κρατάει μια ανάσα» μπορείτε να βρείτε εδώ.

Πληροφορίες
* Διάρκεια: 12:00-14:00.
* Απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας άνω των 7 ετών (αλλά και σε όσους νιώθουν σαν παιδιά).
* Δηλώσεις συμμετοχής: info@shediahome.gr | τηλ. 2130 231220.
* Η συμμετοχή στη δράση είναι δωρεάν. Η κράτηση θέσης είναι απαραίτητη.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.