ΑΝΑΒΟΛΗ | Εργαστήρι Ακουαρέλας στο Κέντρο Απόκεντρο

ΑΝΑΒΟΛΗ | Εργαστήρι Ακουαρέλας στο Κέντρο Απόκεντρο

Η ακουαρέλα είναι ένα θαυμάσιο και φθηνό υλικό με το οποίο μπορεί κανείς να κάνει από απλά σχέδια μέχρι «αριστουργήματα»! Η ικανότητα στο σχέδιο δεν είναι απαραίτητη. Αρκούν η δημιουργικότητα και η φαντασία. Όλοι όσοι έχουν ευαισθησίες και ιδέες μπορούν να δοκιμάσουν.

Το εργαστήριο απευθύνεται σε όλους όσοι ελκύονται από την απολαυστική εμπειρία της δημιουργίας μιας υδατογραφίας. Είτε αυτοί είναι αρχάριοι οπότε θα ξεκινήσουν από τις βασικές αρχές, είτε ήδη έχουν ασχοληθεί και θέλουν να εμβαθύνουν πάνω στις τεχνικές της ακουαρέλας.

Σκοπός του εργαστηρίου είναι η δημιουργία ενός προσωπικού και ειλικρινούς ύφους που θα βασίζεται στην ιδιοσυγκρασία, τις ευαισθησίες και τη δημιουργικότητα του κάθε συμμετέχοντα. Αυτό θα επιτευχθεί με την μελέτη των διαφόρων πρακτικών της ακουαρέλας, έτσι όπως εκτελέστηκαν από γνωστούς ζωγράφους, την πρακτική εφαρμογή αυτών των τεχνικών στο εργαστήριο και πολλή πολλή δουλειά!

* Οι συναντήσεις ξεκινούν την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου στις 18:00 και θα διαρκέσουν 16 εβδομάδες την ίδια ώρα.
* Την Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου στις 19:00 θα γίνει η παρουσίαση του εργαστηρίου. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
* Περισσότερες πληροφορίες για το Εργαστήριο εδώ/
* Υπεύθυνος Διοργάνωσης: Σπύρος Μπέης,
* Mail: info@kentroapokentro.gr, Tηλ: 2130436551 - 6977505601

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.