Επαναδιεκδικώντας την Eπιθυμία: Η Μεγάλη διέγερση

Επαναδιεκδικώντας την Eπιθυμία:  Η Μεγάλη διέγερση

Επαναδιεκδικωντας την Eπιθυμία 
Η Μεγάλη διέγερση: Πρώτη Συνάντηση και Εισαγωγή του εγχειρήματος

Μία πρώτη παρουσίαση και συνάντηση με τον Raúl Hott. Με αυτή την ευκαιρία θα αναλυθούν λεπτομερώς η σειρά των δραστηριοτήτων που θα πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι, τα εργαστήρια και το δρώμενο για το μήνα Σεπτέμβριο, το οποίο εγκαινιάζει ένα νέο στάδιο του έργου.

Μία πρώτη εκστρατεία αφισών ξεκίνησε στις αρχές Ιανουαρίου στους δρόμους της Αθήνας. Μία πρόσκληση για να καταλάβουμε τις στέγες των κτιρίων της Αθήνας, να διερευνήσουμε νέες μορφές αγάπης και επιθυμίας.

Αυτή η ερωτική γιορτή και συνειδητή πρακτική επιδιώκει να επανασυνδέσει τα σώματα με την απόλαυση και να ανακτήσει την ευχαρίστηση με ατομικό και συλλογικό τρόπο. Το έργο στοχεύει να συνδέσει τους συμμετέχοντες με τη δική τους ζωτική δύναμη.

Ποιο είναι το πιθανό αποτέλεσμα αυτής της ενέργειας; Γιατί το πραγματοποιούμε σε μία ταράτσα και όχι σε άλλη θέση; Ποια είναι η δυνατότητα που ανοίγεται; Γιατί να σκεφτούμε την επιθυμία το 2018; Γιατί να σκεφτούμε την ευχαρίστηση το 2018; Ποιος είναι ο ρόλος της ελπίδας; Τι σημαίνει η αγάπη για το κεφάλαιο; Πώς μπορούμε να διερευνήσουμε και να προτείνουμε νέες αντιλήψεις για την επιθυμία να ξεφύγουμε από τις προϋπάρχουσες αντιλήψεις που μας επιβάλλει ο καπιταλισμός; Πώς μπορούμε να οικοδομήσουμε μία νέα επιθυμία που συνδέεται με την ευαισθησία και την ευαισθητοποίηση, μαζί; Είναι σεξουαλική επούλωση μία εξελικτική συνιστώσα ενός μετα-ανθρώπινου οράματος;  

Θέλετε να υποστηρίξετε και να συμμετάσχετε στο έργο; Η συνάντηση θα γίνει την Παρασκευή 20 Ιουλίου στις 7 μ.μ. στο Beton 7 στην Πύδνα 7, Αθήνα.

Επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://imegalidiegersi.com/ για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το έργο και το επερχόμενο εργαστήριο “Collective Sensory Awareness”.


 

Τίνα Μπρέκη