Εορταστικό live της Μαρίας Κηλαηδόνη | «JukeBox»

Εορταστικό live της Μαρίας Κηλαηδόνη | «JukeBox»

Η τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Μαρία Κηλαηδόνη, ζωντανά στη Μουσική Σκηνή του «JukeBox» για ένα χαρούμενο εορταστικό live, το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 22:30.

Η Μαρία Κηλαηδόνη θα ερμηνεύσει τραγούδια από την προσωπική της δουλειά καθώς και διάφορες διασκευές από την ελληνική και ξένη blues, jazz και country δισκογραφία.
Φανερά επηρεασμένη από τα παραπάνω ακούσματα, η Μαρία προσθέτει τη γονιδιακή αισιοδοξία και δημιουργεί το δικό της μουσικό αποτύπωμα: τραγούδια που σαν μια αχτίνα φωτός μέσα στο σκοτάδι της σύγχρονης καθημερινότητας, δημιουργούν μια όαση που μέσα της κρύβει έναν καλύτερο κόσμο.
Στο πλευρό της οι μουσικοί: ο Χρήστος Παπαδόπουλος, συνθέτης του τραγουδιού «Σ’ευχαριστώ Λουκιανέ», στην φωνή, το πιάνο και το κλαρινέτο και ο Θέμος «Απίκος» Ρίζος στην φωνή και την κιθάρα.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.