Ένας πραγματικός ιππότης | Διαδραστική παρουσίαση βιβλίου

Ένας πραγματικός ιππότης | Διαδραστική παρουσίαση βιβλίου

Ναι, παρακαλώ θα ήθελα να γίνω ιππότης!
- Δεν γίνεται! Θα χρειαστείτε μια περικεφαλαία.
- Θα ζωγραφίσω μία!
- Κι ένα σπαθί.
- Θα φτιάξω!
- Και μια ασπίδα.
- Θα βρω!
- Ωραία, τότε ελάτε στο βιβλιοπωλείο Ευριπίδης στην Κηφισιά. Έχει και άνετο χώρο για το άλογό σας στην είσοδο του καταστήματος...

Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στις 12:00, οι εκδόσεις Ίκαρος και το βιβλιοπωλείο Ευριπίδης στην Κηφισιά,μας προσκαλούν στη διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου «Ένας πραγματικός ιππότης» του Άγγελου Αγγέλου και της Έμης Σίνη σε εικονογράφηση του Πέτρου Μπουλούμπαση.

Λίγα λόγια για το βιβλίο: ένα αγόρι ονειρεύεται μια μέρα να γίνει σπουδαίος ιππότης και βάζει τα δυνατά του να αποκτήσει όλα τα απαραίτητα εφόδια: ασπίδα, σπαθί, περικεφαλαία... Μέσα στη βιασύνη του όμως ξεχνά να τα πάρει μαζί του. Κι όταν ένα κορίτσι θα χρειαστεί τη βοήθειά του, πώς θα τη βοηθήσει;
Μια υπέροχη ιστορία που ξεχειλίζει από έμπνευση και μας δείχνει πως τα πραγματικά εφόδια στη ζωή είναι η θέληση, η προσπάθεια και η επιμονή.

* Πληροφορίες: Τ. 210 80 75 792 (Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης)
Τ. 2167005964 (Εκδόσεις Ίκαρος)

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.