Ένα τρελό, τρελό ρεβεγιόν | Red Jasper Cabaret Theatre

Ένα τρελό, τρελό ρεβεγιόν | Red Jasper Cabaret Theatre

Η Marianah Grindr και η Φιλοθέη σας προσκαλούν τη φετινή περίοδο των γιορτών σε μια «τηλεοπτική»- θεατρική εορταστική εκπομπή που θα φιλοξενήσει για 3 Σάββατα το Red Jasper Cabaret Theatre. Οι δύο drag queens συναντιούνται για πρώτη φορά ζωντανά μαζί στη σκηνή και στήνουν ένα τρελό, τρελό ρεβεγιόν, για να αποχαιρετήσουν τη χρονιά που πέρασε, να πουν αντίο στη θλίψη, τη μιζέρια και το μίσος και να κάνουν ποδαρικό στο 2023 με μουσική, χορό και την απόλυτη γιορτινή διάθεση.

Κάθε εβδομάδα υποδέχονται εκλεκτούς καλεσμένους που έρχονται να μοιραστούν δικές τους χριστουγεννιάτικες εμπειρίες και να ντύσουν τη νύχτα με τις φωνές τους. Κλείστε θέση τώρα για μια νύχτα απόλυτης διασκέδασης, νταλκά και παράνοιας και ελάτε να γιορτάσουμε μαζί, γιατί με εμάς σίγουρα θα σας μπει καλά !

Guests
10/12 Chraja
17/12 Holly Grace
24/12 Dolly Vara

Συντελεστές

Ερμηνεύουν: Μariannah Grindr , Φιλοθέη
Κείμενο: Θεόφιλος Σπηλιόπουλος , Σοφοκλής Βλάχου
Πιάνο: Οδυσσέας Μιχαλάκης
Φωτισμοί: Ιωάννα Αθανασίου

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.