Ένα φεστιβάλ για "Το Κέντημα" στην Τεχνόπολη

Ένα φεστιβάλ για "Το Κέντημα" στην Τεχνόπολη

Το εργοστάσιο Κλωστές Πεταλούδας διοργανώνει φεστιβάλ - έκθεση  με τίτλο «Το Κέντημα» με σκοπό τη δημοσιοποίηση, ανάδειξη και διατήρηση της παράδοσης στην σύγχρονη κοινωνία και τη μετάδοση της στις νεότερες γενιές διατηρώντας τις αξίες και την κουλτούρα μας. 

Στο φεστιβάλ  - έκθεση θα παρουσιαστούν 300 κεντήματα με διαφορετικά μοτίβα απ όλη την Ελλάδα, τα οποία έχουν  επιρροές τόσο από την παράδοση την ιστορία όσο και από την σύγχρονη ζωή. Με θέμα τις Πεταλούδες, όπως και το λογότυπο της εταιρείας απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και ιδιαίτερα σε μαθητές σχολείων, σχολών σε ΔΙΕΚ με συναφή αντικείμενο, πολιτιστικούς συλλόγους, ιστορικούς, ανθρώπους της μόδας κλπ. Οργανώνεται με την συνεργασία Ιστορικών Τέχνης, λαογράφων, μουσειολόγων και εντάσσεται στην συνολική προσπάθεια της εταιρείας Μουζάκη να αναβιώσει τις παραδόσεις στην σύγχρονη κοινωνία.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.