Ένα αστικό πανηγύρι στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης!

Ένα αστικό πανηγύρι στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης!

Το φετινό Σεπτέμβριο δίνουμε ραντεβού στη Φωκίωνος για ένα ανεπανάληπτο γλέντι στην πόλη, γιορτάζοντας την παράδοση.

Μέσα από ένα πανηγύρι στην πόλη μας, το καλοκαίρι έρχεται και πάλι στην καρδιά της Αθήνας, καθιστώντας πιο ομαλή την "επαναφορά" στην πόλη, μετά τις καλοκαιρινές αποδράσεις, δίνοντας σε όλους τους Αθηναίους μια τελευταία γεύση από νησί αλλά και την ευκαιρία να συναντηθούν… στην πίστα, χορεύοντας και τραγουδώντας σε παραδοσιακούς ρυθμούς.

Το μουσικό κομμάτι της βραδιάς θα επιμεληθεί η Παραδοσιακή Ορχήστρα «ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ», τα μέλη της οποίας υπόσχονται μία αξέχαστη "ορχηστρικά" βραδιά.

Παναγιώτης Σδούκος, Τραγούδι
Δημήτρης Στεφόπουλος, Βιολί
Δημήτρης Φυδανάκης, Λαούτο
Θανάσης Λάκκας, Κρουστά

Έκτακτη εμφάνιση: Γιάννης Σέρβος, Τσαμπούνα

Καλλιτεχνική επιμέλεια: Διονύσης Λουκάτος

Στην πίστα θα απολαύσουμε γνωστούς παραδοσιακούς αλλά και πιο ιδιαίτερους τοπικούς χορούς από ελληνικά νησιά που θα μας μυήσουν στα ποικίλα είδη που συναντά κανείς σε χωριά και νησιά της Ελλάδας. Σούστα, μπάλος, ικαριώτικος και πολλά ακόμη καλούν γνώστες και μη να πιαστούν  χέρι-χέρι και να μεγαλώσουν τον χορευτικό κύκλο!

Λαούτο, βιολί, κρουστά μαζί με σουβλιστά ελληνικά πιάτα και παγωμένη μπύρα FIX είναι ο βασικός εξοπλισμός της γιορτής, ο οποίος θα υπάρχει φυσικά σε αφθονία για να κρατήσει το γλέντι "ζωντανό" για ώρες.

Μια τελευταία μάζωξη μεταξύ φίλων λίγο πριν την επίσημη λήξη του καλοκαιριού, για να φέρει τις παρέες πιο κοντά και να δημιουργήσει τις αναμνήσεις εκείνες που η θύμησή τους θα διαρκέσει για έναν ολόκληρο χειμώνα.

#ΡαντεβούΣτηΦωκίωνος

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.