'Ελενα Μαλάμου | “Fragments of Emotions” release show

'Ελενα Μαλάμου | “Fragments of Emotions” release show

Η Έλενα Μαλάμου δραστηριοποιείται στην folk / rock / country τραγουδοποιεία από το 2007, με κεντρικό χαρακτηριστικό της τους αφηγηματικούς στίχους και το ιδιαίτερο παικτικό της στυλ στην κιθάρα. Η κυκλοφορία του ντεμπούτο album "Stories of Oblivion" την ίδια χρονιά, σε παραγωγή του κατόχου βραβείου Grammy Ian Prince, άνοιξε τον δρόμο για μία πλούσια πορεία.

Κάτοικος Λονδίνου για πολλά χρόνια, έχει πραγματοποιήσει συναυλίες σε όλη την Ευρώπη, ενώ προσφάτως επέστρεψε από την τελευταία Ευρωπαϊκή της περιοδεία, κατά την οποία πραγματοποίησε 23 ζωντανές εμφανίσεις σε 10 χώρες. Από το 2012 μέχρι και το 2015 ήταν μέλος της gypsy jazz μπάντας The Ghost Notes με την οποία κυκλοφόρησε δύο albums, και πραγματοποίησε 3 Ευρωπαϊκές περιοδείες, κατά την διάρκεια των οποίων το σχήμα εμφανίστηκε στο Royal Albert Hall του Λονδίνου, και συμμετείχε στο Brussels Jazz Marathon Festival του Βελγίου και το Djangofest στην Αθήνα, μεταξύ άλλων. Στο διάστημα 2016-2019 αποτέλεσε μέλος του επίσης gypsy jazz σχήματος Manoucehdrome, με τους οποίους επίσης πραγματοποίησε εμφανίσεις σε όλη την Ευρώπη και κυκλοφόρησε το full album "Short Stories" μέσω της Ελληνικής FM Records, το 2018.

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου album "Fragments of Emotions", η Έλενα Μαλάμου, συνοδευόμενη από πλήρες σχήμα, ανεβαίνει στην σκηνή του συναυλιακού Ναού της Αθήνας, την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου για να το παρουσιάσει ζωντανά στο Αθηναϊκό κοινό, μαζί με υλικό από όλη την προηγούμενη πορεία της. Το συγκρότημα θα αποτελέσουν οι:
Έλενα Μαλάμου – Φωνή, Κιθάρα, Πλήκτρα
Δημήτρης Πολίτης – Ηλεκτρική Κιθάρα
Χρήστος Κοσίδης – Βιολί
Άλκης Δήμος – Μπάσο
Δημήτρης Μαυρονάσιος – Τύμπανα

Special guest: Manos Six

Πληροφορίες: Τηλ.: +30 210 3468523
 

 

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.