Εκπαιδευτικό πρόγραμμα στον Εθνικό Κήπο

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα στον Εθνικό Κήπο

Ποιοι είναι οι Στόχοι για την Βιώσιμη Ανάπτυξη; Πώς επηρεάζουν τη ζωή
μας και τι μπορούμε να κάνουμε καθημερινά για να βοηθήσουμε στην επίτευξη τους μέχρι το 2030; Η Οργάνωση Γη σε συνεργασία με τον Εθνικό Κήπο του Δήμου Αθηναίων συντονίζει ένα πρωτότυπο διαδραστικό παιχνίδι ομαδικότητας, ταχύτητας και ερωτήσεων, με θέμα τους 17 Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Τα εργαστήρια απευθύνονται σε παιδιά 7-12 ετών και θα πραγματοποιηθούν στην Παιδική Βιβλιοθήκη του Εθνικού Κήπου στις 21 και 28 Ιουλίου, και στις 4 Αυγούστου, 18:00-20:00.

* Για δηλώσεις συμμετοχής χρησιμοποιείστε την ηλεκτρονική φόρμα (Θέσεις Περιορισμένες).

_______________________________________________________________

Λίγα λόγια για την Οργάνωση ΓΗ

Η Οργάνωση Γη είναι μια διεθνώς βραβευμένη μη κερδοσκοπική οργάνωση που ιδρύθηκε το 2010 με βασικό σκοπό την ενίσχυση της δίκαιης μετάβασης προς μια πιο ανθεκτική Γη. Με τον όρο ανθεκτικότητα, αναφέρεται σε ένα βιώσιμο τρόπο ζωής ενώ θεωρεί ότι μια δίκαιη και συμπεριληπτική μετάβαση είναι απαραίτητη για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων, με απώτερο στόχο την ευημερία της ανθρώπινης κοινωνίας.

Οι δράσεις της Οργάνωσης Γη προτείνουν ένα νέον τρόπο αλληλεπίδρασης μεταξύ κοινωνίας και περιβάλλοντος, μέσα από τη βιωματική περιβαλλοντική εκπαίδευση, την ανάπτυξη αστικού πρασίνου, την αξιοποιήση του αθλητισμού ως εργαλείο ενδυνάμωσης ευάλωτων κοινωνικών ομάδων και την ενθάρρυνση της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά.

* Για καθημερινή ενημέρωση ακολουθήστε την Οργάνωση Γη στο facebook: «Οργάνωση Γη – Organization Earth» μπείτε στο http://www.centeroftheearth.gr και το www.organizationearth.org ή καλέστε στο 21 0232 5380.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.