Εκπαιδευτικά προγράμματα στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας

Εκπαιδευτικά προγράμματα στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας

Το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας στην Κηφισιά, προσκαλεί τους μικρούς του φίλους σε μια σειρά εκδηλώσεων ειδικά σχεδιασμένες για παιδιά. Αναλυτικότερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

Εργαστήρια εμπνευσμένα από τους Μύθους του Αισώπου
Η Αλεπού και το Κοράκι - Κυριακή 10 Νοεμβρίου
Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας - Κυριακή 24 Νοεμβρίου

Δύο νέα Εργαστήρια Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά ηλικίας 2-4 και 4-6 ετών θα πραγματοποιηθούν σε διπλανές αίθουσες του Κέντρου ΓΑΙΑ, από δύο φορές το καθένα στις 11:00 π.μ. και στις 12:30 μ.μ.
* Διάρκεια: 60'
* Εισιτήρια: €6/παιδί και €6/ενήλικας (Με το εισιτήριο αυτό δίνεται η δυνατότητα ελεύθερης περιήγησης σ’ όλους τους εκθεσιακούς χώρους του Μουσείου).
* Δεν γίνονται κρατήσεις θέσεων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
* Στο Πωλητήριο του Μουσείου, μπορείτε να βρείτε το βιβλίο Μύθοι του Αισώπου, εκδόσεις Ψυχογιός.

Σάββατα στο Μουσείο με ένα βιβλίο
Μια Μέρα στο Μουσείο - Σάββατο 9 Νοεμβρίου | 12:00
Μυθικοί Ήρωες - Σάββατο 30 Νοεμβρίου | 12:00

Στο Πωλητήριο του Μουσείου το Σάββατο 9 Νοεμβρίου τα παιδιά (4-6 ετών) θα ακούσουν την αφήγηση του Παραμυθιού "Μια Μέρα στο Μουσείο" από τη συγγραφέα του Μαριλίτα Χατζημποντόζη και το Σάββατο 30 Νοεμβρίου τα παιδιά (5-8 ετών) θα συμμετάσχουν σε μια διαδραστική παρουσίαση των βιβλίων "Μυθικοί Ήρωες" καθώς και σε ένα σεμνιάριο εικονογράφησης με τους συγγραφείς Σοφία Κομηνέα και Ανδρέα Γιοβάνο.
* Η συμμετοχή στην αφήγηση των βιβλίων περιλαμβάνεται στο εισιτήριο εισόδου στο Μουσείο.

Κυριακάτικα Εργαστήρια STEM
Κυριακές 24 Νοεμβρίου, 1, 8 και 15 Δεκεμβρίου 2019
Το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας συνεχίζοντας τη συνεργασία του με τον Οργανισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Επιστήμης, Τεχνολογίας & Μαθηματικών STEM Education, διοργανώνει 2 νέους κύκλους Εργαστηρίων για παιδιά Α’-Β'-Γ΄και Δ’-Ε'-ΣΤ’ Δημοτικού αντίστοιχα. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.