Είναι αυτό μπλουζ; | Κατερίνα Κέντρου trio

Είναι αυτό μπλουζ; | Κατερίνα Κέντρου trio

Η Κατερίνα Κέντρου έρχεται την Τρίτη 28 Ιανουαρίου στο KOTES - X Booze, με τον Γιάννη Βουτσινά και τον Χρήστο Πολίτη, για ένα λάιβ που πειραματίζεται με τα όρια του μπλουζ ήχου και ύφους.

Τί είναι μπλουζ; Τι νομίζουμε ότι είναι; Τι θα μπορούσε να γίνει;
Είναι αυτό μπλουζ;

Mέσα από διασκευές μουσικών κομματιών θα ταξιδέψουμε στις όχθες του Μισισιπή, θα ακούσουμε την Holly Golightly αλλιώς, θα σφίξουμε το χέρι του Tom Waits, θα συνομιλήσουμε με τον Johnny Burnette, θα φιλήσουμε τη Melody Gardot και θα πιούμε ένα ποτήρι με τον John Campbell.

Blues, Rockabilly, Americana, Jazz

Katerina Kentrou trio

Κατερίνα Κέντρου | vocals, ντέφι
Χρήστος Πολίτης | κιθάρα
Γιάννης Βουτσινάς | κοντραμπάσο, loops, backing vocals

Το trio ξεκίνησε να παίζει το 2017 σε μουσικές σκηνές και μπαράκια της Αθήνας. Πολύ σύντομα και πειραματιζόμενοι με τον ήχο τους, θέλησαν να ενορχηστρώσουν κομμάτια που δεν εντάσσονταν σε κάποιο μουσικό είδος αλλά η προσέγγισή τους σε αυτά είχε μια διάθεση μπλουζ, ό,τι κι αν αυτή η λέξη μπορεί να σημαίνει. Έτσι, ο ήχος τους απέκτησε συγκεκριμένο προσανατολισμό και διάθεση εξερεύνησης. Το πρότζεκτ: «Είναι αυτό μπλουζ;» είναι το αποτέλεσμα αυτής της εξερεύνησης, η οποία συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.

subscribe

Συμπληρώστε το email σας για να γίνετε συνδρομητής στο deBόp. Το email σας θα χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το deBόp και μόνο για την αποστολή της εβδομαδιαίας agenda και περιοδικών newsletter ευρύτερου πολιτιστικού ενδιαφέροντος. Καταχωρώντας εδώ το email σας, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου μας.